|
Post by Blasius Wolfenbach on Oct 5, 2006 14:39:38 GMT 1
roman, to se ponavadi dogaja ce tam NE napises ''stay loged in: forever'' zato ker te avtomatsko odlogira vsakic ko prides na stran, to je meni ze dogajalo na dolocenih forumuh, pa sem nastimal da si me je 'zapomnil' in nimam vec tezav. Si ze probal to?
|
|
|
Post by Romualdo Cadena de Lobo on Oct 6, 2006 8:43:39 GMT 1
Hvala za pomoc, Blaz, sem si nastimal na "forever" (hm, zanimivo- to je priblizno toliko, kolikor traje, da dobim odgovor iz Development Departmenta v Londonu). Vendar je ista fora, ko kliknem kamorkoli drugam v Forum Jump ali v Forum Thread, me vrze na glavno stran in pise Hello, Guest.... However!!! Ko takrat kliknem v forum, me kar sprejme, kot bi bil logiran in je vse lepo in prav. Torej se lahko normalno sprehajam po forumu, le na ta vmesni "guest" korak se bom navadil.
|
|
|
Post by Adalheidis on Oct 7, 2006 10:08:45 GMT 1
Mene pa noče avtomatsko logirat, čeprav označim forever.
Zakaj galerije na prvi strani druščine ne delajo?
|
|
|
Post by Blasius Wolfenbach on Oct 7, 2006 21:41:06 GMT 1
Noèe logirat? Po pavic povedano je tud men dostkrat delalo to, ampak potem ko se dostkrat vpišeš si te konèno nekako zapomin...
Za našo stran pa nevm, ker je nimam js èez...
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Oct 9, 2006 14:09:42 GMT 1
ker še niso posodobljene?!? bi morale biti vsaj že v èetrtek, pa oèitno samo ni imel èasa. èeprav sem mu rekla, da naj najprej posodobi celo strani in šele nato samo prvo stran. beats me. veè kot klicat in sms-jat ne morem. /
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Oct 9, 2006 14:26:42 GMT 1
meni pa noèe prikazati slik! zakaj ne?
|
|
|
Post by Blasius Wolfenbach on Oct 9, 2006 19:07:50 GMT 1
Am ja, to je pa pac stvar racunalnika... probaj s klikom desnega gumba miske v zgornji desni kot prostora kjer bi morala biti fotka (tam je bel kvadratek s krizcem) in nato klikni 'show picture' ali 'prikazi sliko' ce mas slo windowse.
|
|
|
Post by Romualdo Cadena de Lobo on Oct 17, 2006 10:43:51 GMT 1
Heh, svasta. Fora je bila v Refresh Screen.... Ko se enkrat logiram, sem logiran, le kadar me vrze na prvo stran in pise Wlcome, Guest!, moram klikniti Refresh, pa je vse kul. Enako, kadar mi topic, ki sem ga ze prebral, oznacuje kot neprebranega ali pa kadar se odlogiram in se vedno izgleda, kot da sem logiran. Refresh rulz!
|
|
|
Post by Blasius Wolfenbach on Oct 17, 2006 16:14:41 GMT 1
Ja, ce ti topic preberes in nato kliknes 'Back' ti ge spet oznaci kot neprebranega, dokler ne kliknes refresh...
|
|
|
Post by Romualdo Cadena de Lobo on Oct 18, 2006 7:53:04 GMT 1
Kadar kliknes 'Back', je to razumljivo. Meni se pa to dogaja, ko uporabim Forum Jump ali Forum Thread. Vendar sedaj ni panike, pac za vsako kliknem 'Refresh', pa je.
|
|
|
Post by Clement Gojski on Oct 30, 2006 10:49:55 GMT 1
Zdaj ko se je prestavila ura, si mora vsak v svojem profilu popraviti časovno območje na GMT+2, če hočete, da vam kaže dejanski čas.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Nov 1, 2006 12:43:48 GMT 1
res? meni se je samo popravilo.
|
|
|
Post by Clement Gojski on Nov 1, 2006 12:52:14 GMT 1
Tudi meni se je sedaj samo popravilo, ampak šele po dveh dneh, zato sem mislil, da je treba ročno naštimat
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Nov 1, 2006 13:55:14 GMT 1
zdej se pa pazte! tinka je odkrila, kako lahko preko lastne galerije popa slikice gor! ;D
|
|
|
Post by Blasius Wolfenbach on Nov 1, 2006 18:34:32 GMT 1
Šele zdaj? A ti nisem že enkrat prej pojasnu?
|
|