|
Post by administrator on Feb 14, 2006 15:44:17 GMT 1
Bailijem sem nastimal dosti pravic za moderiranje (prstavljanje, brisanje, zapiranje topikov/ postov ipd), tako da bi morala imeti moznost administracije. Po mojem bi bilo fino, da se enkrat dobiva na BCju, kjer se logirava vsak po svoje in primerjava, kaj kdo lahko pocne.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Feb 14, 2006 15:45:26 GMT 1
z veseljem. (saj je oèitno, da nimam baš pojma o forumih, ane?)
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Feb 14, 2006 15:52:11 GMT 1
a mi potem admin zna pojasnit, kdo so tile guesti, ki skoz strašijo po forumu?
1 Staff Member, 1 Member, 1 Guest, 1 Invisible User.
|
|
|
Post by administrator on Feb 14, 2006 15:56:20 GMT 1
Staff Member sem jaz, Member je Clement, Invisible User si ti, guest ima pa vedno isti IP in nimam blage, kdo to je!!! Kar se pa forumov in pojmov z njimi tice, pa sva si midva na istem.
|
|
|
Post by Blasius Wolfenbach on Feb 14, 2006 17:09:07 GMT 1
Glede tega guesta, ko se prijaviš na forum moraš vpisati registracijsko številko, da te sploh vrže na forum, tako da mi ni jasno kdo bi to lahko bil... P.S. Kaj je to beau frere
|
|
|
Post by administrator on Feb 14, 2006 17:26:28 GMT 1
Beau frere- Notre principale source, le Petit Robert, donne pour plus ancien le beau-frère (1386). Il est remarquable que, jusque de nos jours, ce soit également cette figure qui alimente maintes visions stéréotypées (pas toujours bienveillantes). On peut interpréter l'élément composant « beau » comme la marque d'un usage certes métaphorique, mais néanmoins fort sérieux. Un « beau » frère doit être traité fraternellement, tout comme un frère d'armes....
Les plus célèbres « beaux-frères d'armes » sont Roland, neveu de Charlemagne, et son compagnon Olivier.
Priljubljen nacin klicanja dobrih tovarisev v srednjem veku, predvsem v vojaskih krogih tistih na isti stopnji. Dobri brat v smislu prijatelj-brat po orozju.... Kot nekako danes med bandami "Yo, my man!". Le da v veliko lepsem in spostljivejsem nacinu.
|
|
|
Post by Blasius Wolfenbach on Feb 14, 2006 19:28:11 GMT 1
Mogoèe bi moral omenit da mi francošèina ne laufa No, pa vseeno hvala za razlago
|
|
|
Post by Leonora Aragonesa on Feb 23, 2006 9:22:51 GMT 1
hmm ja..meni manjka par esencialnih stvari, da bi bila brat..prej sestra
|
|
|
Post by administrator on Feb 23, 2006 10:23:10 GMT 1
it's an expression, girl jak bodnjes, tak seknjes.
|
|
simon
beau frere
|
Post by simon on Feb 23, 2006 12:50:41 GMT 1
vaju, tino in romana, smatra za guesta, ker mata cist prevec postov in je surrealno... Ne, resno, kdaj pride guest gor. A kdo od vaju vedno vidi guesta, ko je logiran na forum? Se pravi, ce je kaksna moznost da admina, ali balije zraven smatra se za guesta? Naslednjic poglejmo ip pa primerjejmo
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Feb 23, 2006 14:10:20 GMT 1
a ja? a zdej imava pa še split guest personality?!? vèasih je guest gor, vèasih pa ne (zdajle ga recimo ni, èe je logiran, ga pa vedno vidiva). vèasih sva oba z romanom logirana, ampak bolj redko, guest se pa še vedno pojavi. pa guestov ip je vedno isti, tako da ne, po moje ne more biti nobeden od naju.
|
|
|
Post by Leonora Aragonesa on Mar 10, 2006 9:04:52 GMT 1
Tale guest je kakšen model iz administracije proboards, ker nihèe drug ne more gor tudi, èe pozna naslov foruma.Takoj ko se hoèe en od zuni vpisat mu sporoèijo, da je ta funkcija trenutno disabled in, da lahko accounte ustvarjajo samo administratorji foruma...dobr en hecker bi vrjetno znal not prit sam come on kdo bi imel korist od tega da heckne naš forum?
|
|
|
Post by Matija Omiški on Mar 15, 2006 1:51:33 GMT 1
Eni ljudje na žalost ne potrebujejo razloga le izgovor :( Sam po vsej verjetnosti nebi sam gledu.
Verjet je kdo z administracije proboards, kakor je Leonora rekla - sam me še vedno daje radovednost kako da je tolk pogosto na našmu forum :)
|
|
|
Post by Leonora Aragonesa on Mar 15, 2006 7:51:10 GMT 1
Mogoèe mu je pa zanimivo..znabit da je clo slovenec..als mo mu pa brezmejno sumljivi
|
|
|
Post by Matija Omiški on Mar 16, 2006 1:20:33 GMT 1
no grb je narejen sam moram še gotovit kako ga spravt gor na forum nepopačenega in brez belega roba
|
|