|
Post by Clement Gojski on Sept 24, 2006 18:44:56 GMT 1
Mene zanima kako je z šumniki na forumu. Š in Ž delata, probleme imam z č (c z strehico ). Včasih oziroma v nekaterih topikih mi č dela, v nekaterih pa ne. Imate tudi ostali tak problem, ali je le moj računalnik zanič?
|
|
|
Post by Blasius Wolfenbach on Sept 24, 2006 19:17:37 GMT 1
nevem od èesa je to odvisno, meni v tvojem postu kaže È, v mojem pa e s strehico Priporoèam da se piše c brez strehice, je lažje brat...
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
In bolj kot pesem ali cvet me potolazi zimski mraz.
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Sept 24, 2006 19:44:24 GMT 1
Jaz vidim vse normalno . (Klemen, racunalnik cez balkon ). Potem je najbolj, da vse pisemo brez stresic, ker vem da bom drugace samo mesala katero stresico smem naredit in katere ne .
|
|
|
Post by Clement Gojski on Sept 24, 2006 20:11:53 GMT 1
V tistih postih, ki jih jaz napišem mi lepo naredi č, v drugih pa ne. Racunalnik cez balkon... žal živim v kleti, pa še rešetke imam na oknu....
|
|
|
Post by Blasius Wolfenbach on Sept 24, 2006 21:08:51 GMT 1
A ti ga je težko nest 2 štuka gor al kaj? Lohka ga js No anyway, c pac pišemo brez strehce, ce vam je bolj usec, lahko tud use šumnike.
|
|
|
Post by Romualdo Cadena de Lobo on Sept 25, 2006 9:26:41 GMT 1
Hehe, ali pa se vrnemo na staro literacijo. V starih chasih se je brez shumnikov kar lepo shajalo. Si pach napisal vech chrk za en glas in je shlo. Potem pa lahko gremo she naprej: V ftarih chafih fe je brez fhumnikov kar lepo fhajalo. Fi pach napifal vech chrk za en glas in je fhlo. Ker digitalni skript ne pozna razlik med "s" na zacetku/ sredi besede in na koncu besede in ima le en znak, sem vzel "f" za podporo. Vendar je potem to begajoce, zato vzamem znak "f" za glas "s" na zacetku in sredi besede, znak "v" za glas "f" in znak "w" za glas "v". Ain't that cool??? ;D Dekle je po wodo fhlo na wisoke planine..... Pa fhe vino se ji je zdelo....
|
|
|
Post by Clement Gojski on Sept 25, 2006 14:41:33 GMT 1
Hja, dajmo se raje odlocit da pišemo č brez strešice. Tale Romanov jezik se mi zdi precej težak za naucit
|
|
|
Post by Blasius Wolfenbach on Sept 25, 2006 17:06:51 GMT 1
Clement, to ni Romanow jezik, ampak kar lepo ftara flowenfhchina ki bi jo lahko zhe znal
|
|
|
Post by Leonora Aragonesa on Sept 25, 2006 18:27:32 GMT 1
chudni fte vfsi powrsiti.. hehe brez strehc pismo pa bo..nekako..pa se crk na tipkovnci ne bomo tolk znucal
|
|
|
Post by Adalheidis on Sept 26, 2006 17:21:15 GMT 1
Ali je kje opcija da ti pokaže neprebrane poste od zadnjega obiska?
|
|
|
Post by Blasius Wolfenbach on Sept 26, 2006 19:15:00 GMT 1
Ne, to zal ni, ampak lahko pa pogledas last 20 posts in vidis kaj se nisi prebrala
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Oct 4, 2006 13:16:59 GMT 1
na prvi strani pred neprebranimi topiki imaš modro pikico. meni kaže vse šumnike normalno. moje in ostale. ampak, èe hoète, lahko brez strehic. saj imamo že vsi prakso od mejlov. romanov predlog je zanimiv, ampak precej kompliciran za brat, ker se vsake toliko izgubiš pri kaki kombinaciji èrk.
|
|
|
Post by Romualdo Cadena de Lobo on Oct 5, 2006 9:26:49 GMT 1
Eno vprasanje: sedaj se mi je dvakrat zaporedoma zgodilo, da se logiram na forum in stopim v nek topik, ga preberem in nato zelim v kak drug topik. Takrat pa me vrze na Home page foruma in me hkrati odlogira.
Skusal sem uporabiti Forum Jump in Forum Thread, pa je pri obeh isto. Morda delam kaj narobe ali cudno, pa me sistem ne prepozna?
|
|
|
Post by Clement Gojski on Oct 5, 2006 9:41:29 GMT 1
Hm...pri meni se to ne dogaja. Tudi če poskusim forum jump mi vse deluje normalno.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Oct 5, 2006 14:38:29 GMT 1
tudi pri meni se to ne dogaja. mogoèe pa kar tako mimogrede z miško zapelješ èez tipko log off, pa se aktivira? èeprav se sliši dokaj neverjetno...
|
|