|
Post by Tinka z Gradišèa on Nov 2, 2006 17:36:58 GMT 1
ja, tisto že, èe so slikce že na netu. èe pa se niso, jih moraš pa gor v kako galerijo spravit. to je ta nova finta.
|
|
|
Post by Blasius Wolfenbach on Nov 2, 2006 20:47:01 GMT 1
Pa sej sm ti povedu da jih lohka na Imageshacku al pa Photobucketu gor hostaš
|
|
|
Post by Bwaze on Nov 2, 2006 20:48:04 GMT 1
Zakaj gredo stvari tako hitro v arhiv? Sem hotel napisat eno daljše sporočilce v "izlet v Polhov Gradec" s povezavo do članka Davorina Vuge o cerkvi, pa je bila zadeva že prestavljena in zaklenjena. Kam naj zdaj to vtaknem?
|
|
|
Post by Blasius Wolfenbach on Nov 2, 2006 20:53:10 GMT 1
Se opravièujem... moja napaka... Sam vedno poslušam kako je 'to že mimo' (ne ravno za Polhov gradec ampak za ostalo) in zakaj nisem prestavil... Zato sem to naredil že zdaj. Sem dal nazaj in odklenil.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Nov 3, 2006 11:22:41 GMT 1
sej, samo moraš met èas pa naredit account na eni taki galeriji. kar se je zdej zgodilo.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Dec 4, 2006 17:23:24 GMT 1
èe napišeš post in ga nekdo pogleda, potem pa ga spremeniš - a ga ostali potem spet vidijo kot nov še neprebran post ali ne?
|
|
|
Post by Blasius Wolfenbach on Dec 4, 2006 20:33:24 GMT 1
Ne...
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Dec 6, 2006 15:24:42 GMT 1
aha. samo potem pa ni pametno spreminjati postov, sploh èe je kakšna pomembna info notri, ker nihèe tega posta ne pogleda, èe ni oznaèen kot spremenjen.
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
In bolj kot pesem ali cvet me potolazi zimski mraz.
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Jan 29, 2007 11:17:50 GMT 1
A to samo meni kaj ne dela al se je ozadje od strani ostrog spremenilo? V srebrno/sivo? Ful je lepo! A lahko kej takega nardite še na forumu 0:)?
|
|
|
Post by Clement Gojski on Jan 29, 2007 11:32:31 GMT 1
To je zimska podoba strani. Ko po pomlad, bo pa vse v živahnejših barvah.
Na forumu se da spreminjat skin, samo to jaz ne znam. Bom povprašal brata, če bi se mu dalo to naredit.
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Jan 29, 2007 12:24:08 GMT 1
To je zimska podoba strani. Ko po pomlad, bo pa vse v živahnejših barvah. A, tako. Torej se razlog vec, da imam rada zimo . Hvala - je lepo, ce so kaksne spremembe, se mi zdi.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Jan 29, 2007 14:13:10 GMT 1
oh, oh oblikovalka in urednica strani sta se zelo razveselili
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Mar 7, 2007 22:06:41 GMT 1
ooo, mamo novo podobo foruma zakaj moj avatar ni èisto niè oster?
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Mar 7, 2007 22:07:34 GMT 1
Voila. Mogoce sem mal pohitela, ampak nic zato. Kot vidite je forum v novih barvah, in sicer sem si zastavila kot temo pomlad. Ce se vam zdi prekmalu ali ce vam enostavno ni vsec, ni problema. Lepo greste na svoj profil - modify profile in izberete skin 'druscina' ali 'default'. Če pa boste ostali pri temle, pa našli kakšno napako, pa kar povejte, da bom lahko hitro popravila .
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Mar 7, 2007 22:15:15 GMT 1
mislim, dani èisto niè prezgodaj, pomladanski vonj v zraku je že pregnal zimskega. dva predloga: - èe ta skin poimenuješ pomlad ali kaj podobnega, èe bomo imeli še kdaj poletje, jesen, zimo... - bi se dalo tudi folderje z in brez ogenèka spremenit (tiste, ki so na zaèetku topika, ko odpreš en sklop topikov)? recimo na kupèek drv in plameneè ogenj?
|
|