|
Post by Clement Gojski on Mar 7, 2007 22:16:02 GMT 1
Da ne boste zmedeni... Navadno je pred topicom grb z ostrogo. Ce je pred topicom samo ostroga pomeni, da je to neprebran topic, oziroma da tega še nisi prebral.
|
|
|
Post by Clement Gojski on Mar 7, 2007 22:19:05 GMT 1
saj skin je poimenovan pomlad in sicer v latinščini
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Mar 7, 2007 22:21:49 GMT 1
aha, pa res. sem mislila, da je ulrikin skin drušèina, default pa tisti, ki smo ga imeli prej. a zato je blo treba iskat 'ver'.
|
|
|
Post by Clement Gojski on Mar 7, 2007 22:23:45 GMT 1
Prekoračili smo tudi mejo 1000 postov!!
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Mar 7, 2007 22:24:42 GMT 1
opa!
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
In bolj kot pesem ali cvet me potolazi zimski mraz.
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Mar 7, 2007 22:27:07 GMT 1
dva predloga: - èe ta skin poimenuješ pomlad ali kaj podobnega, èe bomo imeli še kdaj poletje, jesen, zimo... - bi se dalo tudi folderje z in brez ogenèka spremenit (tiste, ki so na zaèetku topika, ko odpreš en sklop topikov)? recimo na kupèek drv in plameneè ogenj? Ja, jz mislim da bomo imel, ja . Ce vam bo ta ok, bom zihr se kaksnega naredila. Pa fuul super predlog za ikonce. Sem ze Klemnu rekla, da bi bilo fajn, ce bi mogoce lahko kdo kaj takega narisal, pa jaz potem poskeniram in oblikujem. Lahko pa za enkrat, dam tisto kar imam/kar bom nasla za ogenj in drva. Bom se dopolnjevala cez vikend (teden).
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Mar 7, 2007 22:30:20 GMT 1
Lahko pa za enkrat, dam tisto kar imam/kar bom nasla za ogenj in drva. mogoèe se pa kaj najde med milijoni smajlijov, ki krožijo po netu? ko so med njimi tudi taki, ki migajo in izvajajo druge vragolije?
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Mar 7, 2007 22:31:40 GMT 1
Haha, ja, to itak. Samo sem mislila na kej bolj v naši srednjeveški smeri. Ampak ja, lahko tudi.
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Mar 7, 2007 22:33:08 GMT 1
Prekoračili smo tudi mejo 1000 postov!! Huh? Kje?
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Mar 7, 2007 22:34:16 GMT 1
vem, da so med njimi meèevalci in konjeniki, ki se meèujejo in jahajo, enkrat mi jih je mojca poslala. kupèek drv je pa kupèek drv, zdej ali pa v srv. bom pa malo pobrskala pa pogledala, èe imam kaj uporabnega.
ravno tule!
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Mar 7, 2007 22:40:45 GMT 1
Ja, dej prosim. Ogenjčke pa ravno zdaj gledam .
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Mar 7, 2007 22:53:42 GMT 1
ogenjèki na srv slikcah se ne premikajo, meni bi bilo pa fino, èe bi se premikali. od drv nimam pa niè pametnega. morda veš, kako se reèe drva v nemšèini?
10 min kasneje...
najdla ena luštna drva! dobiš na mejl.
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Mar 8, 2007 9:43:37 GMT 1
Iii, drvca sm dobila in so luštna - hvala, Tina . A je ok, če jih obrežem al bi rada da je še malo ozadja zravn?
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Mar 8, 2007 12:34:50 GMT 1
Joj, jz sem vsa raznežena, ko gledam tele ikonce ;D.
Torej:
'taborni ogenj' = zelo vroč topic/debata 'bakla' = malo manj vroč topic/debata 'drva' = debata (to je namesto prejšnje ikone zaprte mape)
Čakam na predloge še za ostale ikone (odprta mapa, sticky thread - za fiksiranje prvega mesta neke debate ... ).
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Mar 8, 2007 15:57:29 GMT 1
oh *blush* jaz bi drvca še malo pomanjšala, ker zgledajo precej velika v primerjavi z baklo (hihi, sem mislila, da je sveèka) in ogenjèkom.
za sticky thread: s pušèico (na zid) nabodeno jabolko za odprto mapo: odprta knjiga (kaj pa pomeni odprta mapa?)
|
|