|
Post by Romualdo Cadena de Lobo on Mar 13, 2007 16:15:40 GMT 1
Forum zelo lepo izgleda! Iskrene cestitke!!
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
In bolj kot pesem ali cvet me potolazi zimski mraz.
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Mar 13, 2007 19:41:14 GMT 1
Hvala lepa, Roman . Tina, tistih drv jaz ne bi manjšala, ker se jih bo potem slabše vidl. Nisem ravno težila k sorazmerju (v bistvu je potem tudi tista bakla prevelika v razmerju z ognjem), ampak bolj k temu, da so same vrstice foruma enako visoke. Tako sm mogla zarad same višine animacije ognja le tega zmanjšati, če ne, bi raztegnilo vrstico, pri sličici drv pa ni bilo treba dosti, ker je je več v širino kot višino, in ne vpliva na vrstice.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Mar 13, 2007 21:08:50 GMT 1
iii vredi vredi, saj ko se jih navadiš, sploh ne zgledajo tako velika.
|
|
|
Post by Minjon Podgorska on Mar 29, 2007 11:05:20 GMT 1
eh ja. moram pristavit svoj loncek pohvale novi podobi foruma tudi z moje strani. se posebej uporabna se mi zdijo obvestila na prvi strani zgoraj (rdeca, ki se ves cas menjavajo). super ideja! glede velikosti ikon - moje mnenje seveda - razmerja niso toliko pomembna. pomembnejse je, da ikonca fajn zgleda in da se vidi, kaj predstavlja. (ostrogica - ceprav ji manjka en koscek na desni strani in ogenj in kljucavnica so mi sploh vsec). edino kar malo zmoti moje oko, je velikost (debelina) vitic, ki so premocne glede na tekst in okvircke foruma. ampak, to je verjetno prednastavljeno in ne mores dosti vplivati nanje... komplimenti vseeno. en lp
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Mar 29, 2007 12:10:31 GMT 1
Se opravičujem za ostrogico, očitno takrat nisem videla. Problem je ker so pixli, ko zadevo povečaš, tako slabi, pa potem ne veš več kaj režeš iz slike (ostroga je namreč izpeljana iz grba). Se bom potrudila popravit pri naslednji preobleki.
Vitice... kaj točno misliš s tem? Ozadje se lahko spreminja, sem ga itak sama delala.. Torej predlagaš da bi bile še bolj potisnjene ob robove strani (da jih forumska tabela ne bi prekrivala) ali da bi jih raje videla v bolj pastelni barvi? Okvirčkov foruma pa res žal ne morem spreminja :/.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Mar 29, 2007 17:38:51 GMT 1
ostrogici nekej manjka? ne verjamem, da je opazil še kdo drug od mojce. meni je pa všeè, ker se vitice tudi malo pod okvirèki. mogoèe se lahko kdaj naredi tudi tako ozadje, da bodo kakšni napisi ali pa slikce na sredi in se jih bo dalo videt samo, ko se bodo okvirèki premikali gor ali dol.
|
|
|
Post by Clement Gojski on Mar 31, 2007 13:02:50 GMT 1
Ulrika Kamnogoriška se je potrudila in v koledar vnesla datume vseh večjih dogodkov ki se bodo dogajali to poletje.
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Mar 31, 2007 17:25:47 GMT 1
Ja, fajn ideja, Tina. Nekaj sem ze pri tem skinu probala z napisom, ki je zdaj v banerju Manjsi problem pri tem je edino to, da je forumska tabela razlicno velika. Na prvi strani bolj tezko, da bi se sliko videlo, na drugih znotraj tem pa najbrž ja, ker je manj topikov. Predlogi za tako slikco so vec kot dobrodosli, in probala itak bom, da ne bom neki v teoriji govorila. Ja, dodala sem stvari v koledar, ampak tako, v grobem. Ce kdo misli, da kje kaj manjka (ali pa potem, ko bo vec znano o prireditvah), prosm, da se dodate .
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Apr 1, 2007 20:29:53 GMT 1
saj mislila sem na tabele od topikov, ne toliko na prvo stran. v mislih sem imela majne slikce, tako do ene 2cm, da bi bilo lahko nesistematièno razporejene, ampak to ni noben standard. mogoèe bi se lahko igrali z razliènimi temami, npr. portreti, živali, èeveljci, grbi, napisi ali kaj podobnega, lahko pa tudi kakšna velika slika z mnogimi zanimivimi detajli. marsikaj se najde, morajo pa seveda biti srv. no, ali pa kakšna naša slikca z zvena ali prireditve ali kakšne druge dejavnosti. tako, da bi se vseeno ohranil okvir vitic ali kar še pride.
mislim, da ni ravno zelo smiselno, da bi dajali v koledar predavanja (morda kakšnega res zanimivega), mogoèe èe bomo šli na kakšno razstavo, se objavi tisti datum, ali pa datum kakšnega izleta.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Apr 16, 2007 16:05:12 GMT 1
kaj delajo googlove reklame v topiku naša (nova) oprema?!?
|
|
|
Post by Clement Gojski on Apr 16, 2007 18:26:35 GMT 1
Zgleda, da je nov način oglaševanja. Včasih so bile reklame zgoraj, zdaj pa so sredi strani.
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Apr 16, 2007 20:53:16 GMT 1
Jz nič kriva . Ne, res, jz sem samo tisto google iskalno vrstico umaknila v nastavitvah. Bom zdej še malo pogledala, ampak mislim da z reklamami kar proboards šefi upravljajo in se ne da nastavljat.
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Apr 16, 2007 20:55:05 GMT 1
Wow, vzamem nazaj. Am, ne vsega sicer. Tiste nastavitve se sicer nisem dotikala, ampak obstaja pa: ad placement: top and in-between ali top only. Dajem na slednjo, over-and-out .
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Apr 16, 2007 21:42:08 GMT 1
kul. reklam pa res ne rabimo na našem forumu, ane.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Apr 18, 2007 20:11:00 GMT 1
se da uro premaknit na naš poletni èas? zdej zamuja.
|
|