|
Post by Clement Gojski on Apr 18, 2007 20:32:53 GMT 1
vsak si mora sam v profilu uro prestavit.
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
In bolj kot pesem ali cvet me potolazi zimski mraz.
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Apr 19, 2007 17:33:48 GMT 1
Jaa, bravo! Jaz sem pa včeraj gledala pod general settings . Sedaj je tudi moja ok. Tina, samo na modify profile si daj 'yes' za Currently Observing DST..
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Apr 19, 2007 18:43:04 GMT 1
aha, jaz sem si kar naštimala gsm +2 eastern europe time. bom pa samo jeseni nazaj prestavila.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Apr 22, 2007 22:06:09 GMT 1
zakaj imam v seznamu èlanov foruma le 39 èlanov, na domaèi strani pa piše, da bi jih moglo bit 42? manjka npr. urban. tudi ne morem na domaèi strani kliknit na njegovo ime in pogledat njegovega profila.
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Apr 23, 2007 8:40:50 GMT 1
Nimam pojma. A ko se nov član prijavi, a mora prijavo še potrdit? Ali pa ga mora admin potrdit? Sej veste, kot aktivacija 'računa'? Ker vidim da Urban je novi clan, ampak na listu članov ga pa ni, in kot novega se ga tudi ne da kliknit. Tako da edino na to aktivacijo pomislim..
Število sem pa tud jz imela 42, pa sem dala ponovno štetje članov, in je sedaj 39 tud pri meni (možno in upam, da pri vseh). Ko sem preštela člane po seznamu, jih je dejansko 39. Ne vem pa kako je prišlo prej do št. 42 (mogoče se je kdo odjavil, smo koga izbrisal, pa da forum ni štel).
Klemen?
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Apr 23, 2007 16:43:56 GMT 1
pri meni je zdaj tudi 39. ste poskusili pm-jat urbana, èe sploh dobi kaj?
|
|
Urban
obiskovalec
|
Post by Urban on Apr 23, 2007 17:27:53 GMT 1
Jz se ukvarjam s tem kako ime popravt da bo mel velko začetnico PISMO rosno... help me please
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Apr 23, 2007 18:07:47 GMT 1
Evo, Urban je aktiviran . Greš na Profile - Modify Profile. Tam boš našel Display Name in tam popraviš svoje ime. Sam Username imamo pa po moje vsi z malo, ker velike začetnice ne delujejo ob prijavi. Boš videl, potem ko bo Display Name Urban , bo na modify profile še vedno Username urban - je pri meni isto. P.s. ko boš popravljal Display Name ne pozabi na ponoven vpis gesla, če hočeš da bo sprememba veljala .
|
|
|
Post by Clement Gojski on Apr 23, 2007 19:18:07 GMT 1
Ja, pri username ni možno uporabiti velikih začetnic.
|
|
|
Post by Tinka z Gradia on May 23, 2007 16:07:47 GMT 1
perverjam delovanje brez registracije. a je treba vsakiè tudi pisati 'varnostne èrke' (tiste èrke in številke nepravilnih oblik in velikosti, prepredenih s èrtami, katere raèunalnih naj ne bi znal prebrati).
pa za vsak sluèaj: tinka.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on May 23, 2007 16:09:22 GMT 1
aha, vidim da sem postala guest in še celo vsi šumniki so ignorirani. pa zgoraj bi moral bit vprašaj na koncu stavka.
|
|
|
Post by Clement Gojski on Jun 5, 2007 9:07:16 GMT 1
Urban, zdaj sem ti popravil veliko začetnico.
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Jun 5, 2007 11:19:25 GMT 1
Hahah. Te je nerviral, kaj? Si nisi mogel kej, da ne bi sam, glede na to da se je 'Urbi' vdrl v zemljo .
|
|
|
Post by Clement Gojski on Jun 5, 2007 12:01:46 GMT 1
Ni me mala začetnica nervirala, ampak kar Urban sam, včeraj na sestanku
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Jun 7, 2007 15:04:48 GMT 1
mi je všeè, da so kar vse prireditve na bannerju. jih je težje spregledat. v rubrikci events this month sta še dva turjaka. zakaj v rubriki 'prireditve' na domaèi strani kaže, da ni nobenega topika, èe pa sta dva?
|
|