Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
In bolj kot pesem ali cvet me potolazi zimski mraz.
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Jul 25, 2007 19:59:06 GMT 1
Ne. Evo slikce: ziceLepo se imejte, Ulrika roma v Englaland, v Londinium .
|
|
|
Post by Clement Gojski on Jul 25, 2007 20:21:27 GMT 1
25.8.2007 je prireditev na Celjskem gradu - Pod Zvezdami Celjanov. Letos prireditev organizira Zavod Celeia Celje in so nas lepo povabili, naj pridemo. Nekako se dogovarjamo, da bomo dobili hrano in pijačo, dali pa bodo tudi okoli 100€ za potne stroške (ni še do konca dogovorjeno). Dovolili so, da tja pridemo že dan prej, lahko pa tudi podaljšamo do nedelje. Postavili bi ta novi šotor, pa zakurili pod kotlom. Sabo bomo vzeli vikinge, Blaža pa bomo prosili, da bo prinesel igre, kakšnega posebnega nastopa pa nimamo. Kdo ima čas in voljo it zraven?
|
|
|
Post by Orescek on Jul 26, 2007 12:25:55 GMT 1
|
|
|
Post by Bwaze on Jul 26, 2007 18:34:18 GMT 1
Super, hvala. Zakon so, kako bi šele dobro izgledale s primernimi kostumi...
|
|
|
Post by Bwaze on Jul 26, 2007 18:55:15 GMT 1
25.8.2007 je prireditev na Celjskem gradu - Pod Zvezdami Celjanov. Letos prireditev organizira Zavod Celeia Celje in so nas lepo povabili, naj pridemo. Nekako se dogovarjamo, da bomo dobili hrano in pijačo, dali pa bodo tudi okoli 100€ za potne stroške (ni še do konca dogovorjeno). Dovolili so, da tja pridemo že dan prej, lahko pa tudi podaljšamo do nedelje. Postavili bi ta novi šotor, pa zakurili pod kotlom. Sabo bomo vzeli vikinge, Blaža pa bomo prosili, da bo prinesel igre, kakšnega posebnega nastopa pa nimamo. Kdo ima čas in voljo it zraven?Viiiiiiiii, z Ajdo prideva! Igre bodo tudi z mano. Torej bomo letos naredili bolj kamp, tako kot v Škofji Loki? To nam do sedaj v Celju še ni uspelo, vedno jim je bil naš (Induplatijev) šotor napoti. In reče se kubb, ne vikingi. :>
|
|
|
Post by Clement Gojski on Jul 26, 2007 22:44:57 GMT 1
Ja, zdaj ko imamo lep šotor, bomo imeli nekakšen tabor. Upam, da nas ne bomo samo 4 v taboru... Se opravičujem za vikinge
|
|
|
Post by Tinka z Gradisca on Jul 27, 2007 12:18:05 GMT 1
zdi se, da je irena naredila reklamo za nas sotor. hrana (kosilo in vecerja) in pijaca (voda) za soboto sta ze dogovorjeni. a ne bi mogli bit vikingi slovensko ime za kubb?
|
|
|
Post by Orescek on Jul 28, 2007 7:38:54 GMT 1
no še ene slike iz predjame: www.konji.info/index.php?name=coppermine&file=thumbnails&album=903Ker pa letos nisem bil je kolega opisal predjamo kot nekaj takega: Isto kot vsa leta, razen da ni bilo vitezov iz italije. Baje pa bo drugo leto novo vodstvo in upa se da bodo malo prevetrili zadeve. No vstopnina naj bi bila 9 evrov, vendar pa so kostumirani imeli prost vstop(kako je bilo z hrano ne vem). Kolega je predvsem motilo, tko kot je že Bwaze napisal oprema, ker nekateri so bili dejansko oblečeni kr neki in pa to neprestano siljenje trebušnih plesalk na srednjeveških prireditvah dan danes.
|
|
|
Post by Adalheidis on Jul 28, 2007 15:32:43 GMT 1
A ma kdo kakšen plan, kako vso robo prepeljat v Celje?
|
|
|
Post by Clement Gojski on Jul 29, 2007 21:37:51 GMT 1
Ja, jaz pa še nekdo bova prišla do tebe pred Celjem, pa bomo vse potrebno odpeljali. Boš tudi ti vozila v Celje?
|
|
|
Post by Clement Gojski on Aug 5, 2007 9:01:24 GMT 1
Kdo gre torej v Celje???
Bwaže, Ajda, Ulrika, Caspar, Tinka, jaz... Moj brat tudi pride
Še kdo? Javite se!!! Sem reklel, da nas bo 10. Ne me pustit na cedilu!
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Aug 10, 2007 17:19:06 GMT 1
moramo povedat, kdaj v petek bi radi že bili na celjskem gradu.
pa zmenit se je treba, kaj bomo imeli za veèerjo v petek in za zajtrk v soboto. jaz sem za veèerjo za mineštro iz škofje loke, ker je bila zelo dobra.
|
|
|
Post by Adalheidis on Aug 12, 2007 18:31:20 GMT 1
potem bi morali biti v petek že precej zgodaj gor, da se vse postavi in stvar pogreje... midva pred 18h ne moreva. kaj pa kruh in sir? Hecam se
|
|
|
Post by Clement Gojski on Aug 13, 2007 8:14:03 GMT 1
Ja, lahko tudi kruh in sir . Jaz se mislil, da bi bili okoli štirih ali pa petih gor, lahko pa se tudi drugače dogovorimo. Moram še govoriti z Ulriko in Casparjem, kdaj imata onadva čas in željo. Boš ti peljala s svojim avtomobilom? Bosta vidva ostala do nedelje, ali bosta šla že v soboto zvečer?
|
|
|
Post by Adalheidis on Aug 13, 2007 9:14:30 GMT 1
Blaž dela, sej veš. Prideva zvečer, greva pa že v soboto. Vi kar pejte prej. Rada bi tudi videla, da mi ne bi bilo treba peljati vse krame gor, ker bom imela tamal avto. Tako da, če se lahko kdo oglasi po šotor... A pa so nam ovolili prespat na gradu - kolikor vem, ga zvečer zaklenejo.
|
|