|
Post by Clement Gojski on Jun 14, 2007 12:38:07 GMT 1
Ce še kdo ni povedal, da pride v Loko naj to stori cimprej, da bomo vedeli koliko hrane potrebujemo!
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
In bolj kot pesem ali cvet me potolazi zimski mraz.
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Jun 25, 2007 9:52:39 GMT 1
Ce si ni se nihce nic pogledal, dajem link: www.ognjenakartuzija.com/Home.html. Jz sm tud sele pred kratkim pogooglala in nasla stran in moram rec, da me res firbec matra kaj in kako bodo tole pripravili. S Tino sva se ze menili, da bi mogli it pogledat, tud ce nas niso povabil. Gremo pac v lastni reziji in samo za nas. Se mi zdi, da bo se boljse. Gasper tud pravi da bi sou, ampak ne 20. Kaj pravite se ostali?
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Jun 25, 2007 14:24:39 GMT 1
hja, sobotni program se mi zdi bolj tako tako, nedeljski se sliši malo bolje, èesa posebnega pa ni na sporedu. tole se bo slišalo hecno, ampak med bolj zanimivimi se mi zdijo obrtniki iz tujine. cena se mi v vsakem primeru zdi pretirana. mogoèe bi res lahko preizkusili predlagano gorazdovo tehniko štuljenja v srv kostumih.
|
|
|
Post by Caspar on Jun 25, 2007 16:49:24 GMT 1
Verjetno bo res bolj zanimivo v nedeljo. Vstopnina je kar divja. Dvomim, da nas bojo kostumi zastonj spravili not.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Jun 25, 2007 17:40:51 GMT 1
glede na to, da bo 400 nastopajoèih, najbrž ne bodo vseh poznali po izgledu, ali? drug problem je seveda, èe bodo imeli nastopajoèi kakšno posebno oznako (štampiljko ali kaj podobnega). èe se bodo nastopajoèi lahko svobodno gibali znotraj in zunaj plaèljive cone, bi se po moje splaèalo vsaj poizkusiti. mogoèe bi se lahko komu pridružili, ko bi šel nazaj noter. malo me skrbi, èe ne bo veliko deklet in žena, ker bi potem veèji naval ženskega osebja znal zbuditi pozornost. èe bova samo dve, pa mislim, da se izgubiva med množico.
|
|
|
Post by Adalheidis on Jun 26, 2007 7:01:54 GMT 1
Sej kostumsko tako ne pašemo noter, glede na èas. Jaz bi šla pogledat in kaj kupit. Samo me itak ne bo, ker sem na Metal campu.
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
In bolj kot pesem ali cvet me potolazi zimski mraz.
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Jun 26, 2007 11:05:26 GMT 1
Sej kostumsko tako ne pašemo noter, glede na èas. Ma, sm prepričana da bo spet neko kostumsko izživljanje - na mestu ali ne, tako da ne vem če bodo pogruntal. Jz sm tud za to, da poskusmo. Če ne pa ni hudič, da se ne bi mogli v izi utaborit zuni, narest en piknik na travci pa pol magari it, če bo bedno.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Jun 26, 2007 12:31:58 GMT 1
jst tudi mislim, da glede na to, kakšne kostume ima veèina ljudi, ki sem jih videla, tako naših kot tujih, ne bi smeli (preveè) pasti v oèi.
vstopnina za študente je k sreèi enaka tudi na dan prireditve.
sem pa èisto za piknik na travci kje v bližini ali pa kje malo dalj stran, èe ne pridemo noter, gremo še zraven kaj pogledat in si naredimo en lep izlet.
ajda, èe imaš kakšno željo, ti jo lahko izpolnimo, samo rabimo bolj natanène podatke, da bomo lahko pravo stvar kupili.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Jun 27, 2007 20:48:54 GMT 1
ima kdo namen it v žužemberk?
|
|
|
Post by Bwaze on Jul 2, 2007 19:02:17 GMT 1
Žal ne, prezasedenost. 15. in 16. julija bova z Ajdo v Podstenah na Gil-galadovskem Velikem Letnem Srečanju. Na spletni strani Slovenskega Tolkienovega društva Gil-galad so objavljene fotke iz Škofjeloške Venerine poti (že kar nekaj časa): www.gil-galad.info/gallery/album20Super je bilo! Če še kdo bere ta forum...
|
|
|
Post by Clement Gojski on Jul 3, 2007 15:20:03 GMT 1
Vse tako kaze, da v Zuzenberku ne bo predstavnika ostrog
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Jul 3, 2007 15:32:51 GMT 1
jst bi šla, ker bo tudi moj kozarèek narejen do takrat, samo se mi z javnim prevozom res ne splaèa. škoda. hvala za link do slikic! dobre so, take paparazovske. morda veš, èigave so? samo za evidenco.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Jul 5, 2007 15:40:10 GMT 1
popravek: ognjena kartuzija je 21. in 22. julija (sobota in nedelja), ne 20. in 21., kot sem (smo) mislila do sedaj.
|
|
|
Post by Clement Gojski on Jul 11, 2007 12:56:35 GMT 1
Torej, koliko je vstopnina za nes, revne študente? Me mika, da bi šel pogledat... Morda bi bilo res najbolje, da se pretihotapimo notri v kostumih.
|
|
|
Post by tinka z gradisca on Jul 12, 2007 11:32:30 GMT 1
ok, ker so tile kompjuterji v ms glupi in se ne morem logirat...
vstopnina z nas revne studente je 14 evrov, tudi na dan prireditve. cisto cisto prevec, ampak tukaj se ne da dosti naredit. jaz sem zelo za to, da se gremo tihotapit. sem tudi ze razmisljala, ce bi se dalo mojo obleko kako okrancljat, da bi izgledala bolj 16. stoletje.
|
|