|
Post by Martin zu Stein on Oct 16, 2006 23:09:53 GMT 1
Torej kdo gre? Od septembra sem bil mislim da stirikrat (ali trikrat?) v Celju, pa bi se enkrat za spremembo tudi peljal tja, ne pa da peljem.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Oct 19, 2006 8:00:32 GMT 1
adelajda, blasius, bwaze, celestina in martin. in clement, èe bo lahko šel. adelajda vozi in ima avto, prav tako ti. clement ne bo vozil, tudi èe bo šel. vsaj jaz ne bi rada vudela, da vozi. ne še.
|
|
Margareta Celjska
obiskovalec ali križar???
Kdor nosi zvezde v svojem grbu, ta naj se tudi dviga k zvezdam.
|
Post by Margareta Celjska on Oct 19, 2006 10:42:37 GMT 1
Potem to nedeljo sigurno pridete? Jaz grem sicer popoldne v Portorož ampak si bom pred tem z veseljem vzela èas
|
|
|
Post by Clement Gojski on Oct 19, 2006 11:44:43 GMT 1
Jaz na žalost še ne morem voziti, ker sem tako švoh, da še padalk ne morem pritisniti z nogo . Če bo dovolj prostora v avtomobilu bom najverjetneje šel.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Oct 19, 2006 18:49:54 GMT 1
ja, to nedeljo sigurno pridemo. razen èe nas v tuhinjski dolini ne bojo napadli razbojniki in nas oropali prevoznega sredstva.
|
|
|
Post by Blasius Wolfenbach on Oct 19, 2006 19:30:54 GMT 1
Žal moram odpovedat svojo udeležitev, tako da bo ziher plac še za Clementa.
|
|
|
Post by Clement Gojski on Oct 23, 2006 13:43:49 GMT 1
Res škoda, da se vas ni vec opogumilo za izlet! Imeli smo zelo lepo vreme, dobro smo jedli in fino smo se imeli. Ogledali smo si pokrajinski muzej v Celju in grad Rifnik. grad Rifnik mladi raziskovalci mladi raziskovalci 2 (Več slik z izleta bo v katkem v galeriji na naši strani) Ker si nismo mogli pogledat vsega v okolici celja, smo se odlocili, da gremo v kratkem spet na potep... Upam, da se nam bo pridružil še kakšen junak
|
|
|
Post by Adalheidis on Oct 23, 2006 18:11:38 GMT 1
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Oct 23, 2006 20:14:32 GMT 1
zelo lepo, da sta že kar slikice objavila! (a lahko ostale kar na moj mejl pošljeta(e), da bojo lahko naslednjiè na naši strani, svp?) res je, imeli smo se zelo fajn, dan se je naredil prav za nas! tudi od celjanov je bilo zelo lepo, da so se nam pridružili pri obisku muzeja, nam potem še malo razkazali celje (irena je prava zakladnica podatkov za zgodovino in arheologijo. 'picture hat-removing smily') in nas spremili na poznoantièno pribežališèe in razvaline na rifniku. tak!
|
|