|
Post by Adalheidis on Sept 28, 2006 16:25:16 GMT 1
|
|
|
Post by Adalheidis on Sept 30, 2006 16:23:10 GMT 1
Prilagam odgovor Mestenga muzeja Celje:
Spoštovani, Celjski strop in kulturno-zgopdovinska zbirka sta odprti za javnost. Posebnih vodstev po razstavi Orožja nimamo, vstopnina za odrasle je 500 sit, za skupine nad 10 oseb 400 sit. Obiskovalec dobi osnovne podatke o zbirki, načinu razstavljanja in o osnovnih sklopih razstave. Vsi predmeti na razstavi so opredeljeni, obiskovalec ima možnost, da se seznani s posameznimi vrstami orožja preko besedil na razstavnih panojih. Vsak obiskovalec dobi tudi zloženko razstave, na voljo pa je tudi katalog Orožje. Prosimo vas, da večje skupine najavite na telefon 03/4280 962 (od 10 -18 ure). Muzej je odprt vsak dan od 10.00 do 18.00 ure, ponedeljki in prazniki zaprto. Lep pozdrav! Za PMC: Nataša Žmaher
Očitno vse dela po planu. Jaz sem za to, da gremo čim prej, recimo v soboto 14. ali nedeljo 15. oktobra.
LP, A.
|
|
|
Post by Blasius Wolfenbach on Sept 30, 2006 20:36:06 GMT 1
Am... js defenitivno ne grem, mam ze plane za tist vikend... Jutri prideta Klemen in Tina domov pa bosta onadva povedala ce gresta.
|
|
|
Post by Clement Gojski on Oct 2, 2006 21:46:14 GMT 1
Jaz sem za to, da gremo!!! Nedelja 15. oktober se ne sliši slabo... Ajda, se ti da to še na yahoogroup napisati, ker vsi ne berejo foruma, da vidimo kdo vse bi še šel.
|
|
|
Post by Adalheidis on Oct 3, 2006 21:45:38 GMT 1
Končno en odgovor... sem že mislila, da imam monologe... Kaj je to yahoogroups in kako se pride gor??
|
|
|
Post by Blasius Wolfenbach on Oct 3, 2006 21:50:06 GMT 1
Klemen, novi clani se niso v yahoogroupu... jih mora en dodat. Am ce greste v soboto 14. pol gre najbrs tud js...
|
|
|
Post by Andreas aus Dornberg on Oct 3, 2006 23:19:08 GMT 1
A zdej boš pa še izsiljevau mali! Prvo govoriš o nekih kao bolj pomembnih planih, zdej pa tko! A?! No, šalo na stran, se mi zdi dobra ideja. 14., 15. sta kul, pa res bi blo fajn, če se še kej s celjani dobimo, pa kšno rečemo.
|
|
|
Post by Clement Gojski on Oct 4, 2006 7:44:38 GMT 1
Ajda, nimaš monologov, le vse se še bolj pocasi dogaja na tem forumu.
Yahoogroup je naša mailing lista, na katero vas je vse dodala Tina(vsaj kolikor je meni znano). Pošlješ mail na zlate_ostroge@yahoogroups.com in potem vsi v ostrogah dobijo tvoj mail.
David cestitam za obisk foruma! Le veckrat pridi pogledat na forum.
|
|
|
Post by Clement Gojski on Oct 4, 2006 7:46:03 GMT 1
Èe se hoèemo dobiti z Celjani, je mogoèe bolje, da gremo v nedeljo, ker imajo oni ob nedeljah treninge in so skoraj celo popoldne na gradu.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Oct 4, 2006 8:05:49 GMT 1
jst sem za nedeljo, lahko se dobimo s celjani, pa še veè èasa imamo, ker je trening bolj pozno. tisti novi èlani, ki že imajo pristopne izjave, so vsi v yahoogroupsu, v kolikor so se tja prijavili. povabila so vsi dobili. lo, andreas, a prehladi tudi takole vplivajo nate, da kaj napišeš na forum?
|
|
|
Post by Adalheidis on Oct 4, 2006 18:03:26 GMT 1
A bo ko od vas kontaktiral celjane?
|
|
|
Post by Martin zu Stein on Oct 4, 2006 19:58:13 GMT 1
Celjani imajo sicer treninge tudi ob Sobotah, samo takrat so "sov" treningi (mislim da pripravljajo nastope)
|
|
|
Post by Clement Gojski on Oct 5, 2006 8:47:39 GMT 1
Vsak naj pove, kdaj mu najbolj ustreza. Meni osebno najbolj ustreza nedelja.
|
|
|
Post by Adalheidis on Oct 6, 2006 14:50:00 GMT 1
Pisala sem Gorazdu od Celjanov in je rekel, da je za, da se dobimo, povedal bo tudi ostalim članom celjske skupine.
Za ozlet sem jaz za nedeljo, 15., ker v soboto grem še delat na en oltar. Povejte prosim, kdo je zainteresiran.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Oct 7, 2006 6:28:45 GMT 1
fino, fino. jst!
|
|