|
Post by Clement Gojski on Oct 7, 2006 6:36:43 GMT 1
Jaz grem zraven!
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Oct 9, 2006 14:10:24 GMT 1
ok, a se potem zmenimo kar za nedeljo? enkrat zjutraj? en ali dva avta?
|
|
|
Post by Adalheidis on Oct 9, 2006 15:12:12 GMT 1
Nedelja ob devetih/desetih, po možnosti iz Kamnika in lahko z enim avtom, če vama to ustreza. Ker očitno bomo samo mi štirje.
|
|
|
Post by Clement Gojski on Oct 10, 2006 16:23:52 GMT 1
Jaz sem tudi bolj za to, da je odhod iz Kamnika.
|
|
|
Post by Martin zu Stein on Oct 10, 2006 17:46:41 GMT 1
Sem bil v Celju ze to nedeljo. Morda grem tudi naslednji teden.
|
|
|
Post by Adalheidis on Oct 11, 2006 15:13:09 GMT 1
Morda mi nič ne pomaga.
Gorazd mi je pisal:
zivjo,
situacija je sledeca. v nedeljo so muzeji baje zaprti v celju. preostane vam soboto. v soboto bi imeli celjani cas dopoldne, ker popoldne ze prireja neko srecanje "almini dnevi" td store, mislim da na svetini. irena je predlagala, da pridete v soboto dopoldne, gremo skupaj po ogledih, mogoce se vodstvo po celju (renee je baje neko seminarsko delala o celju in bi lahko vodila), potem pa irena predlaga, da bi sli skupaj z nami na svetino, kjer bo golaz
sporoci kako se vam to zdi
lp, g.
No, informacije so netočne, ker sem klicala v pokrajinski muzej in so odprti od desetih do 18h tudi v nedeljo. Gorazdu bom rekla, naj proba zrihtat Ireno in ostale za nedeljo, važi? LP
|
|
|
Post by Clement Gojski on Oct 11, 2006 15:46:47 GMT 1
Meni bi bilo vsekakor bolje, da gremo v nedeljo, tudi ce se ne dobimo z Celjani. Jaz v soboto nimam časa, pa tudi sledeči vikendi so vprašljivi...
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Oct 11, 2006 19:13:42 GMT 1
jst sem tudi bolj za nedeljo, v soboto imam že naèrte. malo bi bilo èudno, da muzej ne bi bil odprt v nedeljo. navadno so zaprti v ponedeljek. oo, irena tudi, jo bom lahko (že tretjiè) zamorila, kako se dela tisti štrikec. lahko iz kamnika, se jaz pricijazim z busom.
|
|
Margareta Celjska
obiskovalec ali križar???
Kdor nosi zvezde v svojem grbu, ta naj se tudi dviga k zvezdam.
|
Post by Margareta Celjska on Oct 15, 2006 10:00:48 GMT 1
Škoda, ker ne pridete danes...pa sem se že veselila spet sreèanja z vami...sploh, ker je žena od enega izmed naših èlanov spekla celo goro dobrega peciva.
LP
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Oct 15, 2006 10:48:53 GMT 1
oooo, ful škoda . ampak je vmes prišla višja sila in smo mogli prestaviti. tako da se moramo zdaj ponovno zmenit, kdaj pridemo.
|
|
|
Post by Adalheidis on Oct 16, 2006 9:21:34 GMT 1
Ja, to nedeljo ni šlo, zato dajmo računat na naslednjo nedeljo, 22. Vsi, ki tokrat ne bi mogli it zaradi obveznosti, vas vabim, da se Celestini, Clemensu, Bwazu in meni pridružite naslednjo nedeljo. Ogled bi vključeval mestni muzej s stalno zbirko in razstavo Orožje, obisk celjanov in starega gradu, knežjega dvorca, cerkve sv. Danijela, mogoče refugija Rifnik in gotske cerkve na Svetini. Kosili bi v kakšni dobri oštariji. Če ne bo odziva, ne bom več plnirala izletov.
|
|
|
Post by Blasius Wolfenbach on Oct 16, 2006 14:52:05 GMT 1
Jaz sem za... Tako da nas je že 5, pa mislm da bi šel Martin tud... tko da 6. Martin bi šel verjetno s svojim avtom èe bi šel...
|
|
|
Post by Martin zu Stein on Oct 16, 2006 16:28:44 GMT 1
Jah 6 ljudi gre tezko v en avto a ne.
|
|
|
Post by Clement Gojski on Oct 16, 2006 18:02:44 GMT 1
Na žalost jaz ne bom šel z vami, tako da se boste že zbasali v en avto.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Oct 16, 2006 18:32:20 GMT 1
jst tut grem! adelajda, ne obupat! jst sem vedno za kak izlet, èe je le èas! pol smo zmenjeni za to nedeljo. jst grem ob 7h zjutraj še volit, tko da grem iz ljubljane ob 8h in bom v kamniku (duplici, èe se blasiusa pobere izpred hiše?) okoli 9h.
|
|