|
Post by Minjon Podgorska on Feb 25, 2006 12:04:25 GMT 1
evo se mene. bolj redko sem na forumu, tko da.... sori. ce se nas zbere dovolj za sprejemljivo formacijo sulicarjev, bom eden od njih. drugace pridem kot civilistka, bom paradirala v damski oblekci, ker to zaenkrat mam
|
|
|
Post by Blasius Wolfenbach on Feb 25, 2006 14:40:10 GMT 1
Mislim da bomlahko tam, problem je le, da za tako dolgo naprej èlovek težko pove za ziher... resmo 99% Èe ne bo sulièarjev bom pa, ko Mojca, le šetal okoli...
|
|
|
Post by administrator on Feb 25, 2006 21:22:40 GMT 1
Se pravi, da so za sulicarje Clement, Minjon, Blasius.
Kaj pa, ce bi bili zraven se Martin, Emilija, Leonora in jaz? Pa imamo sedem sulicarjev (za Andreasa in Sigismunda se ne ve, ce bosta zraven), se lahko predstavimo kot formacija, nato pa se tisti z dvoboji preoblecemo in izvedemo se to.
V primeru Parsivala bi verjetno Leonora morala skrbeti za izvedbo, vendar je potem vseeno se sest sulicarjev za prikaz.
To je pac samo zelo na hitro pridobljena ideja. Kaj si vi mislite o tem?
|
|
|
Post by Blasius Wolfenbach on Feb 25, 2006 23:56:11 GMT 1
Se popolnoma strinjam... 6 sulièarjev + poveljnik... nuts! Kaj pa praporšèak? Še enega rabimo!
Tudi ostalo je ok... dvoboji... kolko jih pa sploh bo?
|
|
|
Post by administrator on Feb 26, 2006 12:25:34 GMT 1
Kakor mi Martin (koordinator za boje) pravi, je zaenkrat tako: - Emilija in Leonora boj z bodali, - Martin in ? boj z meci, - ? in ? in Romuald boj romarja proti nepridipravoma (palica proti mecu?/ bodalu?/ sulici?) p.s.: moral sem popraviti vprasaje, saj mi pri treh vprasajih uturi smajlija. svasta....
|
|
|
Post by Sigismund Fischer on Feb 26, 2006 19:24:20 GMT 1
zdajle me en teden ni bilo v sloveniji (sem smučal) tako da nisem vedel kaj se dogaja tukajle rad bi sodeloval v enoti suličarjev, pri parsivalu mislim da me je lea ze stela zraven, kar se pa bojev tiče bi z veseljem nabodel kaksnega romarja ja, jaz sem stoprocentno zraven in lahko me ponucate naj se povem da se mi zdi res super da smo tako na veliko zagrabili ze za prvo prireditev v sezoni....
|
|
|
Post by Leonora Aragonesa on Mar 1, 2006 7:57:27 GMT 1
Hmm ja, meni sulièarji definitivno ne bodo znesli...
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Mar 1, 2006 17:37:53 GMT 1
pri meni zdaj tako zgleda, da bo ekskurzija verjetno prestavljena na 14. aprila (znabiti, da to še ni èisto 100%). tako da, èe ne bo še kakšnih zapletov, jaz tudi grem v novo mesto. sem pri parzifalu in pri sulièarjih in pri šetajoèih.
|
|
|
Post by administrator on Mar 1, 2006 18:18:12 GMT 1
Fino, Celestina!! Krasno, ce bos zraven. Osebno pricenjam dvomiti v to, da bom do takrat ze zmozen 100% uporabljati obe nogi, vendar bo to vplivalo le na to, da ne bom pri sulicarjih. Kriplastega pikonosca pa formacija res ne prebavi. parafraziram: sem pri bojih, ne pri sulicarjih, vendar pri sepajocih.
|
|
|
Post by Leonora Aragonesa on Mar 10, 2006 8:59:33 GMT 1
hmm a se komu sanja kakšen naj bi bil èasovni okvir prireditve, kdaj se zaène, konèa, bo kakšen program..?
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Mar 10, 2006 12:58:04 GMT 1
prireditev bo trajala od 10h do 19h na Glavnem regu v NM, naèrtujejo pa poleg srednjeveške tržnice še ''živahno dogajanje na trgu, ki bo na eni strani pritegnilo zanimanje obiskovalcev, na drugi pa predstavljalo èas oz. vsaj nekatere segmente srednjega veka (gospoda, beraèi, meèevanje, lokostrelstvo, plesi...)''.
|
|
|
Post by Leonora Aragonesa on Mar 13, 2006 11:47:50 GMT 1
Popravi me, èe se motim ampak mi bomo vrjetno organizirali en prevoz do gor ane?
|
|