|
Post by Clement Gojski on Feb 14, 2006 15:54:40 GMT 1
Ce bi šlo, potem se jaz javim!!! Kaj pa tabarde?
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Feb 14, 2006 15:57:25 GMT 1
oh, my, tabarde! *sigh* kolk delavnic mamo že zdej na vidiku?
|
|
|
Post by Blasius Wolfenbach on Feb 14, 2006 19:34:55 GMT 1
Jah do NM je nujno treba zrihtat tabarde, ostalo je lahko kasneje (vendar pred sezono)...
Se tudi javim za sulièarja!
|
|
|
Post by Martin zu Stein on Feb 14, 2006 22:13:02 GMT 1
Jaz grem v èisto navadni obleki. Ampak ahko poskusim narediti brigandino do takrat ... Haha, kot da mi bo uspelo ;D Mozno je, da bom imel takrat celado, torej, en tak bolj preprost soldat. Aja, pa kapuce za roparje lahko tudi sam naredim, ce ne bi zneslo za eno delavnico. Verjetno bi potrebovali le dve ali tri, tako da ni tako hud zalogaj.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Feb 17, 2006 17:11:08 GMT 1
7. aprila imam na faksu pri seminarju celodnevno ekskurzijo na primorsko, tako da moram svojo udeležbo v novem mesti odpovedati.
|
|
|
Post by administrator on Feb 19, 2006 17:51:47 GMT 1
Skoda, Celestina, vendar c'est la vie.
Ok, torej je kar nekaj ljudi izrazilo zanimanje. YEEEEE! Sedaj pa je treba odgovoriti organizatorjem.
Kdo gre?
Parsival: ce ne bo natreniran, odpade. Leonora je koordinator, z njo se pogovarjam.
Boji: ce ne bodo natrenirani, odpadejo. Kdo bo koordinator? Ce ga ni, boji odpadejo.
Sulicarji: ce ne bodo izvezbani, odpadejo. Kdo bo koordinator? Ce ga ni, boji odpadejo.
Ce odpade vse, grem sam. Se bom naucil nekaj romarskih pesmi, pa se bom pridruzil kateri od tamkasnjih skupin kot romar.
Imate cas do srede, da razmislite. Imate na voljo forum, emaile, osebna sporocila, da mi poveste. Tisti, ki se odloci za, racunam nanj. Visja sila zajema bolezen in smrt, morebiten potres ter nic drugega.
|
|
|
Post by administrator on Feb 22, 2006 8:26:45 GMT 1
Sreda zjutraj in sem prejel natanko nula (0) prijav za Novo mesto.
Ali z besedami slavnega barda- mnogo hrupa za nic.
Morda bi se lahko preimenovali v Drustvo arhitektov gradov v oblakih......
|
|
simon
beau frere
|
Post by simon on Feb 22, 2006 11:44:15 GMT 1
Jest nebom se nic za ziher reku, samo ce pridem, sem lahko jast eden tistih nebodijhtreba ki zbezi..., z bodalom...
|
|
|
Post by Arnora zu Reickholt on Feb 22, 2006 15:50:46 GMT 1
Arnora žal še ne vem, kako bom s èasom... saj se mi verjetno ne bo niè dogajalo... me pa zanima... Eh, saj vem, da tak post ni niè koristen...
|
|
|
Post by administrator on Feb 22, 2006 16:39:12 GMT 1
Stvar je v tem, da je treba nekaj odgovoriti organizatorju. Upam, da razumete, da mu ne morem reci- morda pridemo, morda ne. Vendar mi je res mucno brati o navdusenju nad prireditvijo (se na Gil-galad forumu je en post, v katerem je nekdo napisal, da gre z Ostrogami, ne spommim se kdo, pa saj niti ni pomembno), potem pa skusam nekaj organiziranega skupaj spraviti in vse mrkne. Ne vem, no..... A je tako tezko odlociti se JA ali NE in potem stati za tem?
|
|
|
Post by Martin zu Stein on Feb 22, 2006 17:04:31 GMT 1
No, v kolikor nisem bil jasen, ja, zagotovo se bom udelezil tega dogodka. Nikjer nisem zapisal, da bi mogoce prisel pogledat, vse pisanje je slo v smeri, da bom prisel in da bi tam rad kaj pokazal. Torej ja, pridem. Dobis se na mail. Ce bi šlo, potem se jaz javim!!! Kaj pa tabarde? Evo, ena prijava.
|
|
|
Post by administrator on Feb 22, 2006 17:19:35 GMT 1
Imate cas do srede, da razmislite. Imate na voljo forum, emaile, osebna sporocila, da mi poveste. Tisti, ki se odloci za, racunam nanj. Visja sila zajema bolezen in smrt, morebiten potres ter nic drugega. Oprosti, morda JAZ nisem bil jasen. In midva sva ze imela identicno foro s temi nesporazumi, ce se prav spomnim, ne? Sporocilo: Jaz, ta in ta, grem v Novo mesto in bom delal to in to. Tukaj gor se pogovarja na veliko, nihce pa ni ekspliciten v- kdo bo delal kaj. Leonoro bom vprasal, ce je Parsival nared, za ostale dejavnosti pa ni nikogar, ki bi pomagal pri organizaciji (koordinatorja). Si se morda ti javil, pa nisem razumel, da se javljas? Ali pa naj voham, kdo bo delal kaj? Koliko sulicarjev imamo lahko v NM, koliko bojev in kaksnih? Gre res za nesporazum ali enostavno teh informacij nimam? Bo Hrabri misek uspel najti Polentojedozerko?
|
|
|
Post by Martin zu Stein on Feb 22, 2006 17:36:05 GMT 1
No, se opravicujem. Lahko racunas name.
|
|
|
Post by Leonora Aragonesa on Feb 23, 2006 14:09:22 GMT 1
Definitivno pridem planirano z Parsifalom in enim naštudiranim bojem.Kar se Parsifala tiče imamo lahko predvideno 10vaj pred Novim mestom kar bi moralo zadoščati. Če to propade pridem kot srednjeveški civilist.
|
|
|
Post by administrator on Feb 23, 2006 17:00:31 GMT 1
Oprostite, da sem tak tezak. I love you, guys!
|
|