|
Post by Tinka z Gradišèa on Aug 19, 2007 18:11:19 GMT 1
v dodatek k programu: predstavljeni smo tudi v večernem programu na psrejemu pri hermanu celjskem. to pomeni bržkone to, da slavnostno pridemo v dvorano in se posedemo, medtem ko nas napovedujejo.
ne vem pa, kdaj točno je ta večerni program.
|
|
|
Post by Clement Gojski on Aug 20, 2007 16:48:38 GMT 1
Mene predvsem zanima, do kdaj traja ta večerni program!
Če bo vreme lepo, bomo jaz prespal še iz sobote na nedeljo in šel domov zjutraj. Če bo dež bom pa že za petek premislil, če nebi šel rajši v soboto...
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
In bolj kot pesem ali cvet me potolazi zimski mraz.
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Aug 21, 2007 9:40:50 GMT 1
Misterija Urban resena . Lepo vas pozdravlja s Finske, in sporoca, da ga zal ne bo , ker ima teta rojstni dan.
|
|
|
Post by Adalheidis on Aug 21, 2007 17:15:24 GMT 1
Midva tudi še ne veva, kdaj bova prespala.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Aug 22, 2007 13:35:29 GMT 1
tudi jaz bi rada vedela, kdaj se neha veèerni program. morda pa glede na to, da je v pogodbi omenjena alkoholna pijaèa nekje v tem èasovnem obdobju, to niti ni tako zelo pomembno... , razen èe bo deževalo, seveda, ker nihèe ne bi rad spal na mokrem.
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Aug 23, 2007 10:09:29 GMT 1
Živjo!
Midva prideva v Celje 9.32 in se vračava nazaj z zadnjim vlakom, ki štarta že 20.35 iz Celja. Žal nimava drugega prevoza. Potni stroški bodo znašali okoli 30€. Vsekakor se priporočava za prevoz nazaj do Ljubljane, če bo kdo imel dva prosta sedeža.
Še eno vprašanje, bomo dobili kako malico, kosilo, karkoli (od organizatorja)?
|
|
|
Post by Orescek on Aug 23, 2007 12:49:21 GMT 1
Ker ne morem na Celje, me zanima če gre kdo na otočec in pa če opstaja kje kak program v zvezi s to prireditvijo.
|
|
|
Post by Clement Gojski on Aug 26, 2007 13:11:17 GMT 1
Ajda, daj slikce iz Celja na forum prosim. Če je še kdo slikal naj tudi nalima kakšno!
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Aug 26, 2007 20:46:24 GMT 1
|
|
|
Post by Adalheidis on Aug 26, 2007 21:04:06 GMT 1
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Aug 26, 2007 21:05:01 GMT 1
Ker ne morem na Celje, me zanima če gre kdo na otočec in pa če opstaja kje kak program v zvezi s to prireditvijo. Tole sem nasla (na klik): Srednjeveški dan na Otočcu Sobota, 01.09.2007, od 12.00 do 22.00 Program prireditve: * srednjeveška tržnica, * predstavitev slovenskih in čeških srednjeveških skupin, * lokostrelstvo, mečevanje, srednjeveški plesi, boji z čolni na reki Krki, * zaključek z lokostrelskim ognjenim napadom na maketo gradu in ognjemetom na vodi Letošnja novost: * vitezi na konjih s prikazom viteških veščin! Vzporedne dejavnosti: * uporaba mučilnih naprav, * vožnja s kočijo, * vožnja s čolnom Istočasno na golf igrišču Golf Grad Otočec poteka srednjeveški viteški turnir !
|
|
|
Post by Clement Gojski on Aug 26, 2007 21:24:39 GMT 1
Mene nekaj bega... Od mene stran zahteva geslo, ki pa ga ne vem. A se da to urediti?
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Aug 26, 2007 22:06:23 GMT 1
Ja, mogla bi si na javno nastimat al pa nam ga zaupat pa pol spremenit, ko bomo nalozil fotke na komp .
|
|
|
Post by Adalheidis on Aug 27, 2007 9:49:14 GMT 1
nisem vedla, kako to deluje. Guest pass je Celje, album sem dala na public. je OK?
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Aug 27, 2007 10:17:38 GMT 1
Ja, zdej je kul, hvala! Dodajam: Aaaa! kok so lepe fotke!! Sele zacela sm in je noro .
|
|