|
Post by Romualdo Cadena de Lobo on Aug 27, 2007 11:00:33 GMT 1
Krasne fotke! Izgleda, da ste se fino imeli!
|
|
|
Post by Clement Gojski on Aug 28, 2007 7:53:43 GMT 1
Za Otočec pa ni nikjer nobenega poštenega programa napisanega, samo tisto, kar je že Ulrika napisala. Midva s Tino bova verjetno vseeno šla pogledat. Če bova šla, potem imava še 2 placa v avtu...
Baje da pride Lobko s svojo skupino in pa nek bend iz Češke (ne me držat za besedo)
|
|
|
Post by Martin zu Stein on Aug 28, 2007 10:28:05 GMT 1
Tudi jaz se spomnim da je bilo v Žužemberku nekaj govora o tem da Lobko pride v Žužemberk. Sicer pa vidim, da ste se imeli lepo in sem zelo vesel za vas. Ampak tudi pri nas v Koèevju je bilo fino Se vidimo.
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
In bolj kot pesem ali cvet me potolazi zimski mraz.
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Aug 28, 2007 10:34:53 GMT 1
Za Otočec pa ni nikjer nobenega poštenega programa napisanega, samo tisto, kar je že Ulrika napisala. Midva s Tino bova verjetno vseeno šla pogledat. Če bova šla, potem imava še 2 placa v avtu... Baje da pride Lobko s svojo skupino in pa nek bend iz Češke (ne me držat za besedo) Uuu, jz bi sla *velki ucki* . Se nikol sploh nism bla na Otoccu.. Tako da tud ce bo prireditev crap, me zanima ze sam grad in okolica.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Aug 28, 2007 15:11:32 GMT 1
oo, fino . jaz tudi še nisem bila na otočcu. upam, da bo grad odprt za malo pokukat notri (ker je hotel), imajo ene grafite iz 16C. pa tista bitka s čolni me že dolgo zanima, kako to gre. super fotke, ajda!
|
|
|
Post by Adalheidis on Aug 28, 2007 19:06:17 GMT 1
lepo da so vam všeč tudi jaz še nisem bila na Otočcu (na prireditvi, mislim, pri gradu kar precejkrat) pa bo počakalo na drugo leto. Upam da se boste meli fulfajn. No, vem da se boste.
|
|
|
Post by Clement Gojski on Sept 5, 2007 6:35:32 GMT 1
To nedeljo je srednjeveški dan v Ljubljani:
NEDELJA, 9. 9. 2007, program na ljubljanskem gradu, od 10.00 do 20.00,
Vstopnina od 14. ure dalje: 7 EUR. Za dijake, študente in upokojence 5 EUR. Otroci, mlajši od 3 let imajo prost vstop.
Srednjeveška tržnica, gostilna in tabor, od 10.00 do 19.00, grajski drevored in dvorišče gradu
10.00, sveta maša v latinščini, kapela sv. Jurija, sodelujeta ansambel Remdih in Lusatia consort iz Češke
13:00, lokostrelski turnir pred gradom dvorišče ljubljanskega gradu, osrednji del programa od 14.00 do 19:00
ansambel Clamor et Gaudium, Italija
ansambel Remdih, Češka
ansambel Lusatia consort, Češka
metalci zastav in bobnarji Accademia di alto maneggio della bandiera, Compagnia alfieri Corinaldo "L'ARABA FENICE, Corinaldo (An) Italija
Kulturno umetniško društvo Moreška iz Korčule, Hrvaška
viteška skupina Equites, Češka
ansambel Clamor et Gaudium, Italija
viteška skupina Svibor, Srbija
V programu sodelujejo tudi Vitezi Vojvodine Kranjske, tiskarski mojster Janez idr.
A bo kdo prišel? Jaz bom najverjetneje šel k sveti maši, ki je ob 10.00.
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Sept 5, 2007 8:53:54 GMT 1
A to je vse al kaj? Samo na to, pol pa domov? Jz na to dvomim da bom šla, se bom pa kod okrog potikala .
|
|
|
Post by Clement Gojski on Sept 5, 2007 9:02:04 GMT 1
Ne, hotel sem reči, da bom prišel že ob 10.00. Potem bom seveda ostal, da bom še popoldansko dogajanje videl
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Sept 5, 2007 11:24:29 GMT 1
Pa Tinka ? Saj prides, ne?
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Sept 5, 2007 15:31:31 GMT 1
seveda, seveda (malo sem zakopana v teutschino, pa ne čekiram ravno vsak dan foruma). prva polovica popoldneva se zdi kar zanimiva, zastave, moreško in svibor sem pa že videla. kateri so equites iz češke? je kdo že našel kak razpored za sobotne koncerte v stari ljubljani? ...... najdla: SOBOTA, 8. 9. 2007, program v t. i. Stari Ljubljani, med 10.00 in 22.00, vstopnine ni10.00 : ansambel Remdih, Češka, Prešernov trg 11.00 ansambel Lusatia Consort, Češka, Prešernov trg 13.00: metalci zastav in bobnarji Accademia di alto maneggio della bandiera, Compagnia alfieri Corinaldo "L'ARABA FENICE, Corinaldo (An) Italija, Prešernov trg 14.00: viteška skupina Svibor, Srbija, Prešernov trg, Cankarjevo nabrežje 21.00: Kulturno umetniško društvo Moreška iz Korčule, Hrvaška, Prešernov trg SOBOTA, 8. 9. 2007, program v Cityparku v Ljubljani, od 10.00 do 19.00, vstopnine nitudi v nedeljo stara ljubljana ne bo čisto prazna: NEDELJA, 9. 9. 2007, program v t. i. Stari Ljubljani, od 10.00 do 13.00, vstopnine ni10.00: glasbeni ansambel Clamor et Gaudium, Italija, Prešernov trg, Cankarjevo nabrežje 11.00: viteška skupina Svibor, Srbija, Prešernov trg, Cankarjevo nabrežje 12.00: metalci zastav in bobnarji Accademia di alto maneggio della bandiera, Compagnia alfieri Corinaldo "L'ARABA FENICE, Corinaldo (An) Italija, Prešernov trg 12.30: viteška skupina Equites, Češka, Prešernov trg, Cankarjevo nabrežje
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Sept 6, 2007 20:43:18 GMT 1
Vuhu, precej noro. Mogoce dobimo se mal video materiala . Kolega iz Slovaske, ki trenutno zivi v Lj, bo prisel pogledat na grad v nedeljo in bo bojda s seboj prinesel se kamero . Njegove besede so ble: 'tudi kamero bom prinesel. naredimo movie ! yuppie !!! ' . Skoda da nisem naredila reklame ze za v Celje, ko smo bli stevilcnejsi in smo mel tabor.
|
|
|
Post by Clement Gojski on Sept 7, 2007 8:29:51 GMT 1
Fino, fino!
To me spomni, da mi David še ni dal posnetkov iz Kranjskega muzeja....
|
|
|
Post by Clement Gojski on Sept 10, 2007 10:19:19 GMT 1
|
|
|
Post by Clement Gojski on Sept 10, 2007 10:20:09 GMT 1
|
|