|
Post by Clement Gojski on Sept 9, 2006 13:27:34 GMT 1
Pozdravljeni! 23. septembra se zacne v Škofji loki praznovanje dnevov evropske kulturne dedišcine, katerih tema je GRADOVI, UTRDBE IN MESTNA OBZIDJA. Vec o tem si lahko preberete na forumu Gil Galada: www.gil-galad.info/smf/index.php?topic=494.0Povabljeni smo bili, da se pridružimo vitezom Divje loke v taboru v soboto 23.9. Taborsko življenje bomo prikazovali od 10.00 do 16.00. Kakor sem bil obvešcen, bo za hrano poskrbljeno. Padla je ideja, da bi šli tja že v petek popoldan, postavili šotore in se imeli fino. Baje ima Mojca Debeljak na razpolago še nekaj kostumov za posodit, tako da tisti, ki nimate obleke, ne boste imeli izgovora. Povejte, če kdo potrebuje... Javilo se je nekaj interesentov za pohod iz Ljubljane v Škofjo loko v srednjeveških kostumih. Ce koga zanima, naj mi sporoci, da se lotimo organizacije pohoda. Prosim vse zainteresirane, da se mi javite najkasneje v sredo, 13.9 Lp, Clement
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Sept 9, 2006 18:47:38 GMT 1
jst se javim za pohod in za tabor. še posebej za pohod. a bi šli za en dan ali dva na pohod?
|
|
|
Post by Clement Gojski on Sept 21, 2006 16:11:56 GMT 1
Midva z Davidom bova, èe bo sreèa mila, v Loki že okoli 16ih in zaèela postavljati šotore. èe ima kdo èas je vabljen da se nama pridruži. Èe ima kdo sluèajno še kak prosti zic v avtu naj to prosim èimprej sporoèi, ker je kriza z prevozi. Mislim da si lahko stroške prevoza delimo, saj ni tako velika vsota... èe ima pa kdo še kaj prostora za opremo bi bilo pa tudi fino da pove èimprej!
|
|
|
Post by Clement Gojski on Sept 24, 2006 18:33:22 GMT 1
Prosim vse, ki ste v Loki slikali, da mi pošljete ali prinesete fotografije, da naredimo galerijo na spletni strani.
|
|