|
Post by Blasius Wolfenbach on Jun 12, 2006 15:08:55 GMT 1
Pozdravljeni! Kot nov admin tega foruma sem si dovolil nekaj privilegijev in nekoliko preuredil forum: -pobrisal sem nekaj topicov o minulih dogodkih in nekaj že zaklenjenih pollov (za izredni zven nisem siguren èe lahko zbrišem, ker je zapisano število glasov... Tina?). -Preuredil sem sekcijo upravnega sveta (navodila so spodaj). Nekaj stvari je še za urediti in jih bom ko bom imel veè èasa... Še nekaj navodil ki bi prosil da se jih držite: -Vse pomembnejše novice (datumi delavnic, sreèanj, sestankov upravnega sveta...) mi prosim pošljite po PM da jih dam v tisti rdeèi kvadratek kjer piše NEWS... -Za zapisnike sestankov upravnega sveta sem ustvaril poseben topic (kamor sem prenesel tudi poste iz starega topica), tje prosim da postate vse zapisnike, da se ne bo sekcija zapacala z novimi topici z raznimi zapisniki... Hvala! lp, Blasius
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Jun 21, 2006 21:15:06 GMT 1
fino! ) bi lahko namesto brisanja starih topicov naredil eno mapco arhiv ali kaj podobnega in jih tam spravljal? da bi lahko šli kadarkoli pogledat za kakšne linke ali informacije.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Jun 21, 2006 21:17:05 GMT 1
a zdej si pa kar samo administrator, niè veè blasius wolfenbach? ;o)
|
|
|
Post by Blasius Wolfenbach on Jun 22, 2006 13:06:47 GMT 1
Ja, to z arhivom sem že uredil...
|
|