|
Post by Martin zu Stein on Sept 25, 2006 17:31:31 GMT 1
hmmm ... nikoli nisem jedel tam, ampak nekako mi ni ravno simpaticen plac.
|
|
|
Post by Adalheidis on Oct 2, 2006 15:39:10 GMT 1
Kako je bilo v Štorklji?
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Oct 4, 2006 7:29:42 GMT 1
v igri sta torej štorklja in foculus. meni se obe lokaciji dopadeta (edino v štorklji nisem èisto preprièana, da ni tista soba predeljena na veè nivojev?), ponudba hrane in pijaèe je tudi pri obeh v redu.
zadnjiè sva bila s clementom še enkrat v lovcu in si ogledala zadnjo in predzadnjo sobo. zadnja ne bi vzdržala 30 ljudi, predzadnja pa zelo verjetno. ponudba hrane je ok, za pivo pa ne vem.
|
|
|
Post by Clement Gojski on Oct 4, 2006 7:52:10 GMT 1
Potem je treba poklicat v lovca in odpovedati rezervacijo, ker sem za vsak sluèaj rezerviral... Res, kako je v štorklji? Enkrat sem že bil tam, pa se spomnim takih malih sobic. Imajo tudi veèjo sobo?
|
|
|
Post by Blasius Wolfenbach on Oct 4, 2006 11:27:36 GMT 1
P ne se prevec ozirat na pivo, dokler ga majo bom js tih
|
|
|
Post by Clement Gojski on Oct 10, 2006 16:26:30 GMT 1
Vsak naj pri sebi premisli, kje bi bilo po njegovem bolje imeti večerjo, potem se bomo pa na srečanju v petek zmenili.
|
|
|
Post by Clement Gojski on Oct 20, 2006 15:21:32 GMT 1
Odločeno je!
Prednovoletna večerja se bo letos zgodila v pizzeriji Foculus (GREGORČIČEVA ULICA 3), 15. decembra ob 19.00.
Prosim da si že sedaj rezervirate ta datum, da ne bo potem kdo rekel, da ima takrat flavto ali pa kaj takega!
Prijave zbiram izključno na mailu do 1. decembra.
|
|
|
Post by Matija Omiški on Oct 21, 2006 22:43:26 GMT 1
Jaz mam takrat flavto! sej ne. pridem se mi zdi. Bom še potrdil dokončno.
|
|
|
Post by Clement Gojski on Nov 16, 2006 22:50:04 GMT 1
Zdaj smo potrdili rezervacijo v piceriji Foculus! Večerja bo 15.12 ob 19.00. Prijave sprejemam do 1. decembra!!! (zamudniki plačajo rundo )PS. Dogovorili smo se, da na to večerjo povabimo tudi vse bivše člane ;D
|
|
|
Post by Clement Gojski on Nov 22, 2006 21:19:01 GMT 1
Na žalost je prišlo do nepričakovanih zapletov zaradi večerje. Iz Foculusa so klicali, da so nekaj zajebali in zato nimamo prostora za večerjo. Danes sva s Tino (predvsem Tina) poskušala poiskati drugo možnost za večerjo, ker je že povsod zasedeno. Tina je našla prijetno restavracijo Pizzicato, dokaj v centru Ljubljane, ki ima še prostor v petek 15.12. Ogledala sva si gostilno in bila zadovoljna. Imeli bomo svojo sobo in žuramo lahko najmanj do dveh ponoči Kje točno je restavracija bom še sporočil in priložil zemljevid. Kdor se mi je že prijavil, prijava velja tudi za zdaj. Potrebno mi je sporočiti, kateri meni bo kdo jedel, da bodo pripravili! Prosim sporočite do 1. decembra!
Podrobnosti o menijih so na mailu.
|
|
|
Post by Blasius Wolfenbach on Nov 22, 2006 23:03:53 GMT 1
Sm ti že povedal Po pravici povedano, mi je to še bolje, Fokulus mi nikoli ni bil preveè všeè, pa tud pica ni ravno slavnostna veèerja P.S. Kero pivo majo v Pizzicatu? ;D
|
|
|
Post by Clement Gojski on Nov 23, 2006 8:09:34 GMT 1
Tudi meni je po eni strani bolj všeč, da bo večerja in ne pica. Pivo imajo verjetno tako kot povsod. Sem pa prav zaradi tebe prašal, če ga imajo dovolj na zalogi
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Nov 23, 2006 16:18:22 GMT 1
majo toèeno laško. katero, ne vem.
|
|
|
Post by Blasius Wolfenbach on Nov 23, 2006 16:30:13 GMT 1
O kolk lepo da nekdo poskrbi tud za moje dobro poèutje
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Dec 8, 2006 10:55:59 GMT 1
gostilnica in picerija pizzicato je na gornjem trgu 33.
èe greste iz stare ljubljane po starem trgu proti prulam, pridete do sv. jakoba, tam zavijete levo na gornji trg, greste mimo ulice na grad in sv. floriana proti tunelu. približno na sredi med florianom in tunelom je na levi strani gornjega trga številka 33 in naša gostilnica.
|
|