|
Post by Tinka z Gradišèa on Sept 20, 2006 15:47:26 GMT 1
na zadnjem meseènem sreèanju sta padla dva predloga, kje bi lahko imeli letošnjo prednovoletno veèerjo:
1. Foculus (Trubarjeva soba) 2. Lovec (zadnja in/ali predzadnja soba)
èe ima kdo še kak predlog, naj ga napiše! èimprej, ker je treba prostor rezervirati!
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Sept 20, 2006 15:49:47 GMT 1
ravno sem se spomnila:
3. Pleènikov hram (enkrat sem jedla tam, pa je kar luštna sobca)
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
In bolj kot pesem ali cvet me potolazi zimski mraz.
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Sept 20, 2006 22:30:10 GMT 1
Ja, se strinjam, Plečnikov hram ima kar nekaj prostora. Edino ponudba je bolj slaba, a ni?
Kaj pa Kratochwill v mestu? Kakor se spomnim ima precej velike mize, je pa res da za privat sobo nisem ravno prepričana.
Aja, pa k Lovcu paše, kot sem slišala, še Skriti kot v podhodu Ajdovščine. Je že kdo bil? Morda imajo oni več prostora kot Lovec.
|
|
|
Post by Caspar on Sept 21, 2006 10:53:54 GMT 1
Skriti kot je bolj menza varjanta kot je meni zanano.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Sept 21, 2006 14:06:26 GMT 1
za pleènikov hram za ponudbo za nevegije ne vem, za vegije je pa omejena bolj ali manj na lasagno.
kje je kratochwill, da se skoèi pogledat?
skriti kot je pa ena velika soba s samopostrežnim pultom in ne pride v poštev.
|
|
|
Post by Clement Gojski on Sept 21, 2006 15:25:07 GMT 1
Meni se zdi najbolj primeren lovec ali pa fokulus. Morda fokulus še bolj. Ima še kdo kako idejo?
|
|
|
Post by Blasius Wolfenbach on Sept 21, 2006 15:59:22 GMT 1
Men je ubistvu useen, samo da mamo privat sobo, pa da je futer dober (pa pivo)...
|
|
|
Post by Clement Gojski on Sept 21, 2006 16:04:45 GMT 1
Privat sobo imamo pri zgoraj navedenih možnostih samo v fokulusu ( pa delno lovcu). Pivo imajo po povsod iste kvalitete
|
|
|
Post by Martin zu Stein on Sept 21, 2006 16:45:13 GMT 1
Tisti Plecnik se meni ne dopade prevec. Stiri leta oblikovne najbrz naredijo svoje, ceprav smo bili tam kar pogosto na kavi. Ne bi pa tam jedel. Sicer pa mi je od navednih moznosti najbolj vsec Foculus.
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Sept 21, 2006 20:29:01 GMT 1
za pleènikov hram za ponudbo za nevegije ne vem, za vegije je pa omejena bolj ali manj na lasagno. kje je kratochwill, da se skoèi pogledat? skriti kot je pa ena velika soba s samopostrežnim pultom in ne pride v poštev. Ojej, tako slabo torej. Potem definitivno ne . Kratochwill je na Kolodvorski, nasproti kina Dvor. Mogoče že meni uspe it jutri pogledat, ko grem na postajo za v Loko .
|
|
|
Post by Leonora Aragonesa on Sept 24, 2006 15:34:44 GMT 1
Ena opcija je še Štorklja dobrih 200m od Kliničnega centra, imajo pravi labirint sob in zadnja se mi je že dolgo zdela primerna za naše srečanje.Kar se tiče ponudbe so znani po tem, da se ne branijo azijskih jedi in da imajo tudi za vegetarjance relativno široko izbiro.Dobi pa se tudi pice in druge jedi. Za natančnejše podatke bom povprašala jutri, ko grem ravno tam mimo pa bom potem pripisalu tu.
|
|
|
Post by Blasius Wolfenbach on Sept 24, 2006 16:05:46 GMT 1
Pivo imajo po povsod iste kvalitete Ne, ni res, v Kratofilu majo sam Kratofil ki je kisu (kot Union) in je zaniè... V nekaterih gostilnah majo pa razen Uniona (bljak) in Laškega (kliše) še Hainikena (ki je ql), nekje sem celo zaledil Kozla inu Staropramen ;D
|
|
|
Post by Clement Gojski on Sept 24, 2006 18:26:59 GMT 1
Štorklja res ni slaba ideja, le parkirati je težko blizu... Vprašaj, če se je možno, pa se potem odločimo na srečanju, kje bi bilo najboljše.
Blaž, samo alkohol ti gre po glavi....
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Sept 24, 2006 19:47:11 GMT 1
Ja, jaz sem tudi za Storkljo. Me ze dolgo zanima kako je tam, tako da upam, da zves kaj dobrega. Za Kratochwill pa zadnjic nisem vprasala, ker sem bila ze tako pozna, sedaj pa vidim, da niti nima kaksnega posebnega pomena sprasevat - nas kuhar rabi dobro pivo, nimamo kaj .
|
|
|
Post by Clement Gojski on Sept 25, 2006 14:38:10 GMT 1
Danes sva šla z Tino gledat v Plečnikov hram, pa je kar vredu soba. Pravijo tudi da je še nekaj datumov nezasedenih. Kako pa je z ponudbo, morda kdo ve?
|
|