|
Post by Clement Gojski on Nov 15, 2006 22:39:28 GMT 1
Pomoje je to brokat!
|
|
Margareta Celjska
obiskovalec ali križar???
Kdor nosi zvezde v svojem grbu, ta naj se tudi dviga k zvezdam.
|
Post by Margareta Celjska on Nov 15, 2006 22:44:56 GMT 1
wiiii....jaz mam očitnotud novo volno za kmečko obleko....wiiiiii...ampak vem samo približno kake barve je...l o l....zvem oz. bom videla v soboto...wiiii
|
|
|
Post by Romualdo Cadena de Lobo on Nov 16, 2006 10:12:49 GMT 1
brokat je, ja. hudicevo lepe stvari se dajo se po francoskih pokrajinskih muzejih videti...
|
|
|
Post by Romualdo Cadena de Lobo on Nov 16, 2006 10:19:45 GMT 1
(Ne vem, kam dati, verjetno bo tukaj se najbolje)
Doma se mi ze leta valja po omari nekaj metrov povprecnega mocnega brokata, take barve, ki spominja na parisko modro z izvezenimi vrtnicami. Clement ve, kaksen je. Poleg tega imam se nekaj metrov crnega grobega lanu in pa finega brokata (za povrhnjike, telovnike).
Ker ocitno z vsemi temi metri nimam kaj poceti (sicer bi ze imel lepo kostimcico), jih odstopim Druscini. Brezveze se mi zdi prodajati, ker ni point v denarju.
Edino se mi zdi fino, da bi to porabili za skupno dobro vseh Compagnonov, ne za kostum posameznika (razen, ce kdo ne zmaga na turnirju, ubije zmaja, resi devico... you know, stuff)
|
|
|
Post by Blasius Wolfenbach on Nov 16, 2006 15:53:01 GMT 1
O Roman hvala!! To je tist brokat ki se ga Klemnu dal da je odal notranjost svoje škatlice ne? Tist je lep ja
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Nov 16, 2006 16:31:21 GMT 1
o, roman, hvala!! bomo morali kar razmisliti, kaj narediti iz modre barve, ker za drušèino vedno razmišljamo v rdeèi in zlati. pa ne se bat, bomo že nekaj naumili. a tisto je bil brokat? jaz sem pa mislila, da je žamet.
|
|
|
Post by Clement Gojski on Nov 16, 2006 19:00:24 GMT 1
Hvala ti, Roman!!!
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Apr 17, 2007 18:22:42 GMT 1
sem bila vèerja v btc-ju in sem obletala trgovine z blagom.
kilometer v hali A v kleti: 100% lan imajo po 3000 sit (€ 12,91), je oranžen, petrolejsko zelen, bež, bel.
cecilia? v hali A v kleti: 100% lan je po 2490 sit, barve so pastelne in v veè odtenkih: modre, zelene, oranžne, bež, bele, roza ter temno rdeèa.
v city parku: 100% lan je po 2600 sit, je pa oranžen, bež in bel.
100% lan, ki se ga lahko dobi pri šivilji mojci v škofji loki, je po 3100 sit, barve, ki jih ima, so pa zaenkrat bela, bež in petrolejsko zelena. mogoèe je dobiti še druge.
povsod bodo še dobili mnogo veè barv, ker se je sezona lanu ravno zaèela.
èe kdo zasledi 100% volno v kraljevsko modri barvi (taki, kot je na iluminacijah v velikem horariju vojvode berryškega), naj mi nujno sporoèi!
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
In bolj kot pesem ali cvet me potolazi zimski mraz.
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Apr 18, 2007 13:45:42 GMT 1
Wow, Tina, ti si zakon! Si se res potrudila. Jutri postane jasno, če bo zeleni lan iz city parka moj (če ga še imajo in dovolj, seveda). Kumi čakam jutr
|
|
|
Post by Clement Gojski on May 17, 2007 8:55:35 GMT 1
Nekateri so prosili, da bi zopet kupovali blago. Prosim, povejte če še kdo kaj potrebuje, pa se mi še ni javil.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on May 20, 2007 19:18:11 GMT 1
100% volna toplo sonèno (ne pretemno) rumene barve? modra ni veè na tako vroèi tapeti, kot piše zgoraj.
|
|
|
Post by Martin zu Stein on May 21, 2007 6:12:00 GMT 1
Potreboval bi nekaj malega blaga, vendar ne samo za obleke. Najbolje bi bilo, ce bi prišel kar s tabo takrat ko greš po blago.
|
|
|
Post by Clement Gojski on May 21, 2007 16:43:06 GMT 1
Jaz ne vem, kdaj bom imel čas. Najverjetneje bo to enkrat spotoma iz faksa. Pojdi tja pogledat, pa povej kaj vzamem.
|
|
|
Post by Clement Gojski on Aug 15, 2007 12:19:17 GMT 1
Naslednji teden grem spet kupiti nekaj lanu! Če ima kdo kake želje, naj mi jih predstavi...
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Aug 16, 2007 12:59:41 GMT 1
jaz bi eno mešanico za podlogo moje dekce (100% lan, kupljen s tem namenom, sem se odloèila, da porabim za nekaj drugega, ker je paè 100% , neke približno podobne barve.
|
|