|
Post by Matija Omiški on Sept 17, 2006 22:39:10 GMT 1
Morda bi bilo dobro da z namenom da oživimo ta forum razširimo debate (količino in vesbino le-teh). V temu topiku bi pa lahko zbrali predloge za nove debate na forumu. Či bi bilo splošno občestvo proti nebi naredili novega topika na določeno temo, tako nebi preveč smetili foruma.
Jest mam eno idejo. Topik o tek kaj kdo ve o svojih prednikih v času sredjnega veka oz. zgodbo o svojem srednjeveškem imenu. (Moji prdniki Kačić-i so bili med podpisniki listine Pacta Conventa [podpisane leta 1097] med enim).
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Sept 18, 2006 12:56:38 GMT 1
ja valda?!?!?! 1097??? ti se hecaš! tok nazaj se ve skoraj samo za vladarje in podobne!
seveda, kar zaèni s kakim topikom, èe ti pade na pamet. zdej bojo najbrž aktualne razne obleke, pa èevlji, pa osebna oprema.
|
|
|
Post by Blasius Wolfenbach on Sept 18, 2006 13:30:57 GMT 1
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
In bolj kot pesem ali cvet me potolazi zimski mraz.
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on May 8, 2007 21:20:58 GMT 1
En predlog, ne o forumu, ampak o naši strani. Sicer je spet oblikovne narave . Bi se mogoče lahko zamenjalo ozadje, tako da bi se dalo kakšnega malo večjega, z boljšo resolucijo, ker teli pixli so kar hudi za oči. Barva in to je čist super, sam te male slikice k že tko niso ful kvaliteta pol pa še če se jih barva (za tole ne vem a se jo je ali ne), res rata precej čudno no. Sama sm se že nekaj igrala z mislijo o izdelavi, ampak sem rekla da vas najprej vprašam, predvsem spletmojstra, če bi bili sploh za. Danke schön .
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on May 9, 2007 16:51:16 GMT 1
ali misliš zeleno ozadje, kjer se vidijo kvadratki? na to bo najbolje znala odgovoriti minjon, ki ga je delala.
|
|