|
Post by Blasius Wolfenbach on Jul 30, 2006 12:21:28 GMT 1
Pozdravljeni!
Gotovo ste že vsi opazili da naš forum propada in tone v pozabo zahvaljujoè neaktivnost. Trenutno smo samo 3 aktivni èlani ki se trudimo oživeti ta forum, pa nam ne ratuje najbolje... Na žalost.
Moj predlog je da se na forum povabi še doloèene izbrance, kar ne pomeni da bi forum popolnoma odprli, povabili bi le nekatere èlane drugih društev za katere vemo da so zainteresirani za iste stvari kot mi. V mislih imam predvsem naše stare znance (Ajda, Bwaže, Tomaž) in pa nekatere druge ljudi, predvsm Celjane, ki imajo prav tako forum ki kar lepo teèe (Gorazd ipd.) povabil pa bi tudi Staneta Osolnika, ki ga veèina sicer ne pozna, je pa zelo zainteresiarn (nekateri ste ga spoznali vèeraj v Brežah) in bi po mojem mnenju lahko prispeval marsikaj na ta forum.
Torej, predlagajte, glasujte in razpravljajte. Èe se ne oglasi nobeden bom deloval po lastni presoji!
Lp, Blasius
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Jul 30, 2006 19:11:55 GMT 1
jaz sem zelo za to, da naš forum spet oživi, in èe se bo to spremenilo že samo s tem, da na forum povabimo nekaj ljudi, za katere vemo, da jih srednji vek resnièno zanima, potem bo to super. res je, da ne more nadomestiti pogovora v živo, je pa vsekakor dosti bolj prijetna oblika komuniciranja kot mejli.
nisem pa niti toliko proti, da bi forum odprli za javnost, le tem, ki se tièejo samo drušèine, ne bi odpirali (to je rubrika upravni svet, morda tudi rubrika arhiv).
|
|
|
Post by Blasius Wolfenbach on Aug 1, 2006 13:55:53 GMT 1
Ne, za javnost ne, ker potem bo kar naenkrat 100 èlanov in 1000 postov na dan od katerih bo 998 samo spam. Toraj, povabim in vpišem doloèene, ki se nam želijo pridružit tukaj na forumu in vemo da so zainteresirani?
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Aug 11, 2006 20:51:09 GMT 1
jaz sem tudi za to možnost, mamo pa to tudi za eno toèko na naslednjem sestanku upravnega sveta, tako da bi poèakali do takrat.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Sept 3, 2006 20:55:31 GMT 1
blasius, a pol še nismo dali gesla za em naš del foruma?
|
|
|
Post by Matija Omiški on Sept 4, 2006 20:28:24 GMT 1
sej sta upravni svet in knjižnica zaščitena z geslom
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Sept 9, 2006 18:45:13 GMT 1
sta že, samo noter ne morem!
|
|
simon
beau frere
|
Post by simon on Sept 11, 2006 17:20:49 GMT 1
hello kittys!
|
|
|
Post by Blasius Wolfenbach on Sept 12, 2006 7:34:12 GMT 1
Seveda so gesla, noter pa brez njega normalno da ne moreš
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Sept 13, 2006 11:18:05 GMT 1
simon! od kod si pa ti padel? Seveda so gesla, noter pa brez njega normalno da ne moreš zakaj ga pa pol ne pošlješ?
|
|
|
Post by Clement Gojski on Sept 14, 2006 13:10:33 GMT 1
Potrpljenje!!
Geslo bom poslal jaz, le daj mi še nekaj dni.
|
|
|
Post by Blasius Wolfenbach on Sept 14, 2006 13:35:04 GMT 1
zakaj ga pa pol ne pošlješ? Mogoèe zato, ker nazdanje ko sm rekel da ga bom se je prav lepo klemen 'javil' da ga bo on, tko da se obrnite nanj glede gesla
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Sept 14, 2006 16:59:32 GMT 1
ok ok. sej zdej sem ga dobla.
|
|