|
Post by administrator on Jan 30, 2006 11:57:57 GMT 1
Bi po vasem mnenju na forum zahajali le Compagnoni ali odpremo za vso internet javnost?A) samo CompagnoniForum potem res ostane nasa govorilnica, kjer se druzimo- postane nas e-klub. Saj imamo spletne strani za vse ostale, ki lahko tam dobijo info o nas in se nam pridruzijo, ce tako zelijo. B) EveryoneVec ljudi na forumu pomeni lahko tudi boljsi in zabavnejsi forum. Boljsi forum pomeni boljse vzdusje. Boljse vzdusje pomaga k boljsem drustvu. Niccolo (Macchiavelli), kje si, ko te potrebujemo?
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Jan 30, 2006 14:37:49 GMT 1
Jaz sem vsaj na zaèetku samo za Compagnone. Da vidimo, ali bo stvar sploh zalaufala. Pa ko bomo videli, kdo bo moderator in kako mu bo šlo s 30 ljudmi, se bomo lahko odloèili, ali bomo krog klepetalcev razširili ali ne. Samo da ne bo forum nadomestil kakih drugih druženj. Ali bi odprli za javnost vse teme, recimo tudi seje in podobno?
|
|
|
Post by Borut Vrabeljski on Jan 30, 2006 20:25:32 GMT 1
Novi na forumu says:
Najbrž javnost nima zveze s sejami in jih ne potrebuje. Za to da vidimio kako bo zalaufalo med Compagnoni sem tudi jaz. (obkrožam A)
|
|
|
Post by Minjon Podgorska on Feb 1, 2006 20:30:42 GMT 1
tudi jaz sem samo za Compagnone. zaenkrat. sej drugi itak pogoja srednjeveskega imena ne bi izpolnili ''tujci'' lahko na forumu tudi zamorijo. lahko nas bo pa kdaj kdo prosil, ce je lahko clan nasega foruma... recimo kak nabergoj ali njemu podobni, da bi se udelezeval debat in to. se bomo pac takrat odlocili, ce nej pride zravn. vsekakor pa mislim, da mora stvar NAJPREJ zaziveti znotraj ostrog.
|
|
|
Post by Blasius Wolfenbach on Feb 2, 2006 23:13:00 GMT 1
Se strinjam.... Torej izbiram možnost A... Èe je preveè ljudi bo postalo podobno kot pri G-G forumu, kjer ljudi sploh ne poznaš, se pojavijo doloèeni ljudje ki se na forumu samo zato da težijo in izzivajo ipd...
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Feb 4, 2006 11:34:17 GMT 1
meni se tale ideja od Minjon, da bi na forum prièlanili koga, ki ni od Ostrog, zdi prav kul. še posebej koga, ki je prav tako mahnjen na srednji vek.
|
|
|
Post by Leonora Aragonesa on Feb 5, 2006 20:54:29 GMT 1
hmm ja, koga ki je mahnjen na srednji vek že..ampak po mojem mnenju je bolje, da forum ostane zaprt za ostale dokler nevidimo kako bo tole laufalo, naj opozirim predvsem na možnost takega in drugačnega spamanja ljudi, ki jih srednji vek zanima morda malo manj kot nas ali ljudi, ki jih zanima kak teden dva potem pa obvisijo na forumu in smetijo z nepotrebnimi temami..
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Feb 6, 2006 11:28:19 GMT 1
itak da moramo najprej videti, kako bo forum laufal samo med nami. v mislih sem pa imela nabergoja, ajdo, mateja, tomaža in tem podobne.
|
|
|
Post by Leonora Aragonesa on Feb 7, 2006 11:47:31 GMT 1
Ahaaaaaaa, štekam, njih itaq ;D
|
|
|
Post by Blasius Wolfenbach on Feb 7, 2006 19:25:13 GMT 1
Agreed.... take seveda, samo ne pa èisto vsakega ki bi si to želel, le tiste, ki se ve, da jih srednji vek res zanima, in se poznamo že dalj èasa....
|
|