|
Post by Tinka z Gradisca on Jul 27, 2007 12:31:48 GMT 1
streznik se je sesul, zgleda dokoncno. tudi moj racunalnik se je sesul, pa upam, da ne dokoncno. stran bo delovala spet v avgustu, ko jo bom preselila na nov streznik. tule v ms je kaj takega popolnoma nemogoce uredit.
letosnji upravni svet je takle: majordom je celestina, kastelan clement, zakladnik matija, kronist minjon in knecht andreas s.
em, okoli 25: celestina, clement, minjon, gotfried, adelajda, ulrika, caspar, matija, urban, elinor, eawyn, andeas s, andreas d, albrecht, jurrien, thragon, martin, arnora, sigismund, eleanor, borut, mark, elizabeta, ulrik.
|
|
|
Post by Caspar on Feb 13, 2008 19:47:15 GMT 1
Na seji smo se že pogovarjali o letošnjem Zvenu. Pogledal sem za tisto domačijo v Kostelu (Lukčeva domačija) o kateri sem nekaj slišal govort. Pričakoval sem, da bo stvar drugačna, malo sem razočaran. Tole je sicer stran: www.luka.doo.si/Imajo neko veliko hišo/apartma, ki ima 16 ležišč. Je precej moderna in ne vem točno kako je z vrtom, oziroma, če bi se dalo postavit kak šotor itd. Cena je tudi precej visoka, čeprav bi bilo dobro,da bi glede tega kaj več vprašali, se mogoče zmenili za kak popust, karkoli. Mogoče bi lahko pogledali še za kaj boljšega v podobnem stilu? Čeprav so to načeloma precej drage stvari.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Feb 18, 2008 17:06:10 GMT 1
ZVEN BO 25.-27. APRILA.
|
|