|
Post by Clement Gojski on Apr 18, 2007 7:36:12 GMT 1
Ce slucajno kdo še vedno nima prevoza, naj se javi!
|
|
|
Post by Adalheidis on Apr 18, 2007 19:34:06 GMT 1
Lepo se mejte vsi na Zvenu, fovš sem vam čepovan v tolpem vetrcu, dišeči iglavci, cvetke, dobra klapa, lubi...
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Apr 18, 2007 20:09:44 GMT 1
tak tak. se bomo potrudli, še zate
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Apr 22, 2007 21:27:55 GMT 1
zven se je zgodil! imeli smo se super! pokrajina je bila preèudovita. hrana zelo dobra. družba seveda takisto. en malèek slikic za okus: popolnoma nabasan avto na poti na zven garanje za vino elizabetina astrid nas je èisto osvojila bilo je tako toplo, da smo se namestili kar zunaj... ... in se seveda morali tudi martinèkati (zelene barve so bile èudovite)
|
|
|
Post by Adalheidis on Apr 23, 2007 8:57:55 GMT 1
Ooo, lepo. Vidim pa, da so nekateri gnojili s civilno obleko.Kaj ste pa kej počeli??
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Apr 23, 2007 16:42:53 GMT 1
jah, na zvenu srv oprema ni obvezna, je pa seveda zelo zelo zaželjena. pa nekateri kar ne morejo razumeti tega, da je del tega, da se ukvarjaš s srv tudi to, da se tudi z obleko preleviš v ta èas. v petek smo ponoèevali (jaz niti ne, moja urca se ni dala zmest) in nekateri so strašili lokalno mladino ;D. v soboto smo pa po loški medli imeli uradni del, potem kosilo, potem smo malo igrali igrce, se fotografirali, crkljali astrid (a ni kljut?), šli na sprehod, veèerjali in spet ponoèevali (tokrat je bilo z mojo urco malo bolje). in na sploh veliko govorili. v nedeljo smo pa tako antonu skoraj pospravili hišo. clement in minjon sta se izkazala v kuhinji. uspelo nam je tudi vsakega pripravit do pomivanja posode, kar je izjemen dosežek. ;D
|
|
|
Post by Caspar on Apr 25, 2007 10:41:34 GMT 1
Lušne slikce! ... mmm limone in oleandri, smo vsaj kaj koristnega naredili
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
In bolj kot pesem ali cvet me potolazi zimski mraz.
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on May 8, 2007 21:10:50 GMT 1
Kdaj bodo pa še kej ostale slikce na strani, v galeriji?
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on May 9, 2007 16:49:03 GMT 1
bodo, še ta teden. se dela nova stran. ampak rabimo štiri nove stvari in ker nihèe drug ni napisal niè o zvenu ali èem drugem, zdaj jaz to pišem.
|
|
|
Post by Borut Vrabeljski on May 13, 2007 20:51:21 GMT 1
Prav lepo pozdravljeni, vidim da ste se imeli krasno tam gori in tudi jaz se veslim objave preostalih slikic. Mal me zanima, kaj ste sklenili, a bo kakšno poročilo o tem, se je kaj važnega zgodilo? Najbrž imamo novo vodstvo, me zanima kdo je med izbranci ljudstva.
Uživajte in dajte si še kakšen piknik nardit, da ne bo sam Zven taka fina fešta.
|
|
|
Post by Borut Vrabeljski on May 15, 2007 18:02:33 GMT 1
Slikice, jupiii. Vidim da je bil Zven fešta kot mora bit. Mimogrede, če bo kdo imel veselje so slike na internetu ful velike in se nalagajo kar dolgo, lahko jih zmanjšate. Za pogledat bo še vedno fajn.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on May 16, 2007 17:41:48 GMT 1
tiste od minjon so pa res ful velike. sploh nisem pogledala, ker sem mislila, da so tako majhne kot moje. ups. bom, enkrat. ko bo èas.
|
|
|
Post by Martin zu Stein on May 21, 2007 6:16:14 GMT 1
Lahko dodaš tudi tistidve moji, ki sem jih poslal. Saj je še kakšna, ampak raje ti pošljem take, ki so res lepo uspele. Pride jih še nekaj, ampak zdaj imam res gužvo dokoncevanjem stvari za semestrsko razstavo in ne utegnem delati v temnici.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on May 21, 2007 13:57:24 GMT 1
ok, bom, ko bo naslednji update.
|
|
|
Post by Romualdo Cadena de Lobo on Jul 27, 2007 11:53:25 GMT 1
morda je informacija na spletni strani, pa do tja ne pridem (težave s strežnikom): kdo zaseda kakšno funkcijo v društvu? Majordom je Tina, intendant Klemen in knecht David, èe se ne motim; pa ostali?
dodajam še vprašanjce, na katerega pa morda ne dobim odgovora: kdo vse je èlan društva te dni?
|
|