Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
In bolj kot pesem ali cvet me potolazi zimski mraz.
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Jun 26, 2007 12:44:40 GMT 1
Jz in Gašper ne, ker sva že neki časa zmenjena za na morje ta vikend, potem mi pa itak v Turčijo pobegne :/. Sej mi je kar žal ...
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Jul 16, 2007 12:13:09 GMT 1
Ahoj! Po neki casa sm pricvetela nazaj in sm se spomnila, da je moji pozabljivosti uspel ne prispevat fotk iz Loke. Najdete jih tulele : venerina pot 07Aja, seveda jih das, Ajda, lahko tudi v Gg galerijo.
|
|
|
Post by Tinka z Gradisca on Jul 17, 2007 14:38:16 GMT 1
o, fino. a jih lahko dam tudi na naso stran (ko bo spet delovala - enkrat avgusta jo bom preselila na nov server, ker izgleda, da je ta dokoncno sel falit; mi jo je pa uspelo 'resit' z nasega racunalnika, ki je tudi (spet) sel falit. 'sigh')?
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Jul 18, 2007 9:38:57 GMT 1
o, fino. a jih lahko dam tudi na naso stran (ko bo spet delovala - enkrat avgusta jo bom preselila na nov server, ker izgleda, da je ta dokoncno sel falit; mi jo je pa uspelo 'resit' z nasega racunalnika, ki je tudi (spet) sel falit. 'sigh')? Ja, absolutno. Na to sm ze kar racunala, da jih bos, zato nism pisala . Fino, da ste zrihtal s serverjem, jz se na to res ne spoznam kej dost.
|
|
|
Post by Adalheidis on Jul 23, 2007 18:18:30 GMT 1
Krasne slikce z Venerine, Tanja!!
Na venerini poti sem pobrala dva pozabljena objekta:
- lanena bela rjuha z rdečo inicialko v obliki rune othala (romb s podaljšanima spodnjima krakoma)
- bebe silky vanilla roza mažo za ustnice v stiku
Kdo pogreša??
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Oct 15, 2007 19:08:29 GMT 1
skoraj zadnji trenutek je prišlo vabilo na srečanje srednjeveških in renesančnih skupin, ki bo to sobot, 20. 10., v škofji loki.
vabim vas na drugo srečanje srednjeveških in renesančnih skupin, ki bo v soboto 20.10.2007 popoldne.pričetek ob 14 uri. Ker vem, da je to zadnji trenutek vam pošiljam samo prve informacije.Dvorano bodo namreč obnavljali, zato sem si težko priborila ta termin, ki je tudi zadnji.Zato še enkrat vabljeni. Več informacij dobite zvečer. Prosim pa za čimprejšnje potrditve. lp mojca debeljak
|
|