|
Post by Clement Gojski on Apr 22, 2008 21:48:32 GMT 1
Ulrika, če prideš bi res morda lahko kaj sami skuhali, da ne bomo vedno ven hodili jest...
|
|
|
Post by Clement Gojski on Apr 28, 2008 16:55:22 GMT 1
Delavnica bo v petek. Šivanje šotora in glasbena. Če nas bo vsaj ene 6 zainteresiranih začnemo s suličarji. Bomo pogledal, če žar še dela Prijave!
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Apr 29, 2008 10:19:52 GMT 1
jaz
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
In bolj kot pesem ali cvet me potolazi zimski mraz.
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Jul 10, 2008 13:19:15 GMT 1
Pocasi bi blo dobro zacet razmisljat v smeri, da bi znal se kdo poleg mene plesti te vrvice, saj mi je, kot veste, na Muzejski noci ze rahlo tekla voda v grlo in tako stvar ni mogla bit izvedena tako dobro kot se spodobi. Nujno rabim pomocnike . Ne samo, da bom jaz razbremenjena, ampak predvsem zato, da je vec 'uciteljev' dostopnih ljudem na delavnici in da se delavnico lahko izvede tudi, ce mene kdaj ne bo na prireditvi. Kdo bi bil torej zainteresiran (tole pletenje nikakor ni samo za zenske , sploh pa me potrebujemo veliko manj trakcev kot moški, hehe) in kdaj bi vam odgovarjalo se dobit? Komot se lahko dobimo pri meni doma, je velik prostora (tudi za navezat vrvice , ce imate pa kaksno drugo lokacijo v mislih pa kar na dan z njo.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Jul 10, 2008 17:29:52 GMT 1
mene zelo zanima in bi znala še kakšno drugo vrvico plest kot tisto iz osmih (ker so moje vrvice zdaj vse iz osmih). pa imam še kakšne načrte tudi za kakšno bolj fensi vrvico.
trenutno tako kaže, da bom julija doma, za avgusta pa še ne vem. kar se mene tiče, imam čas kadarkoli čez teden, vikendi so pa malo problem.
|
|
|
Post by Adalheidis on Jul 11, 2008 12:38:02 GMT 1
jaz sem za. med tednom gre, avgusta bo bolj malo časa.
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
In bolj kot pesem ali cvet me potolazi zimski mraz.
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Jul 13, 2008 21:50:44 GMT 1
Oukej, torej bo v prvo ocitno girls night oz. day . Bi slo v torek pri meni? Katera ura bi vama odgovarjala? Proti veceru bolj ne gre, ker bom mela se kaj za spakirat za drugi del pocitnic .
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Jul 14, 2008 17:33:25 GMT 1
bi šlo v torek pri tebi. jaz raje bolj popoldne (tako, po eni 13h).
|
|
|
Post by Clement Gojski on Aug 12, 2008 21:36:53 GMT 1
Torej... do konca meseca je treba naredit malenkostne popravke na mizah in klopeh. Načeloma bi zadostovalo eno popoldne. Razmišljam o petku, 22.8.
Urban bi moral do takrat pripeljat stvari do mene.
Če ima katera izmed deklic čas, bi bilo fajn če pride in zašije tisti prt do konca.
|
|
|
Post by Adalheidis on Aug 13, 2008 10:16:38 GMT 1
prt komot jaz zašijem, če boš kej v lj, mi ga prosim prinesi, sicer pa bi morala tudi enkrat v samsona it.
|
|
|
Post by Clement Gojski on Aug 13, 2008 10:39:07 GMT 1
Velja. Naslednji teden bom menda en dan v Lj. Če boš pa res kaj tu okrog hodila, me pa pokliči.
|
|
|
Post by Caspar on Aug 13, 2008 12:35:54 GMT 1
Verjetno bi bil 22. vredu ja. Uglaunem, sem na voljo .
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Aug 14, 2008 23:06:45 GMT 1
22. 8. tudi meni ustreza.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Aug 20, 2008 11:58:16 GMT 1
jaz verjetno ne bom mogla prit na delavnico, ker se tule keramika kar množi in ne vem, ali bom lahko fertik do jutri popoldne.
|
|
|
Post by Clement Gojski on Aug 20, 2008 12:45:49 GMT 1
Vzeto na znanje. Mislim, da bomo v petek štirje, kar je veš kot dovolj za dokončanje tistih miz in klopi, za kaj drugega pa ne bo časa.
|
|