|
Post by Ulrik Kranjski on Sept 11, 2006 17:49:50 GMT 1
Lep pozdrav vsem!
Najprej opravicilo, ce sem slucajno naslovil vprasanje v napacno rubriko. Imam eno vprasanje; zanima me, kdaj se pricnejo treningi mecevanja za novince?
Hvala, Igor
|
|
|
Post by Clement Gojski on Sept 11, 2006 20:00:22 GMT 1
Pozdravljen!!
Treningi se zacnejo v oktobru. V nedeljo, 1. oktobra bo prvi trening na katerem se bomo vse zmenili. Predvidoma bodo treningi potekali ob sredah in sobotah. Takoj ko bom izvedel še kako informacijo bom napisal sem gor.
|
|
|
Post by Blasius Wolfenbach on Sept 12, 2006 7:31:44 GMT 1
Mogoèe manjka opozorilo da je za obisk treningov potrebno èlanstvo v Gil-Galadu ali (še bolje) pri nas v Ostrogah, kar pa prinese tudi ostale ugodnosti (Treningi sulièarjev, obiski prireditev ipd.).
Lp
|
|
|
Post by Ulrik Kranjski on Sept 12, 2006 13:21:58 GMT 1
hvala za odgovor
Se eno vprasanje, kdaj/kje se lahko vclanim v Zlate ostroge?? nekje sem prebral, da je clanarina 5 jurjev, nisem pa zasledil, kako se vpises? a se to vpises tam na treningih??
hvala se enkrat, Igor
|
|
|
Post by Clement Gojski on Sept 12, 2006 13:41:19 GMT 1
Če se nam želiš pridružiti pridi jutri , 13.9 ob 18.00 v jazz klub gajo (nasproti narodne galerije) če imaš čas. Imamo srečanje in se lahko včlaniš. Če nimaš časa se lahko včleniš tudi na treningih. Morda je vredno omeniti, da za članstvo potrebuješ srednjeveško ime, ki ga je moč najti v 15. stoletju na naših tleh. Lahko postaneš član že prej, a si moraš izbrati srednjeveško ime v roku enega meseca. Vse informacije dobiš v sredo, oz. ko se prvič vidimo Članarina je zaenkrat 5000sit, ampak ti je ni treba plačati za to leto. Plačal jo boš šele za drugo leto, to pomeni aprila 2007.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Sept 13, 2006 11:19:33 GMT 1
a smo èist 100%, da bo prvi trening v telovadnici že 1. oktobra? to je sicer nedelja.
|
|
|
Post by Clement Gojski on Sept 14, 2006 14:28:21 GMT 1
Če bo šlo vse po načrtih bo trening 1. oktobra. Je pa res, da nam šola lahko prekriža načrte z terminom....
Prvi trening bo v vsakem primeru pravočasno objavljen na forumu, spletni strani in preko maila.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Sept 14, 2006 16:54:31 GMT 1
ok. a to se je david tako zmenil ali misli, da se je tako zmenil?
|
|