Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
In bolj kot pesem ali cvet me potolazi zimski mraz.
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on May 3, 2009 15:31:46 GMT 1
Se mi zdi, da si tale tabor v Avstriji kar zasluzi svojo debato, ker je nekaj novega, ker je prvo resno gostovanje v tujini in ker se boste gotovo vrnili polni idej in vtisov. Tako, da je dobro, da je locen od ostalih slov. srv prireditev, pa itak imamo bolj malo debat, tako da ne skodi . Ce ze kar zacnem: - o Bellum Viritim je porocal nas Zurnal in nas celo omenil! (in to pravilno!, ce odstejemo zacetnice ) klik- nasla sm ze dve slikci, kjer se pojavite - pridni .
|
|
|
Post by Clement Gojski on May 5, 2009 11:09:54 GMT 1
Ja, zdaj smo nazaj... Vse skupaj je bilo zelo v redu, sploh vreme, ki se je kljub slabi napovedi držalo vse 4 dni. Naredili smo spisek opreme, ki manjka za take tabore, tako da bomo za naslednjič bolje pripravljeni. Organizator je dejal, da bo prireditev spet čez 2 leti in da smo lepo vabljeni Upam, da bomo na naslednji prireditvi zastopani v večjem številu, ker sedaj nas je bilo le 5.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on May 5, 2009 11:55:38 GMT 1
no, svasta, zdaj smo ze mednarodno znani! ) jaz sem se imela zelo fajn in bi mi bilo zelo zal, ce ne bi sli (zares malo je manjkalo!). nekaj je fantazirat o takem taboru, nekaj ga je pa dejansko dozivet. razgled je bil fantasticen, hrana super, wc-ji ogrevani, trznica dobro zalozena, dez ni pretiraval, veter je malo, sotori so se izkazali, organizatorji so bili kljub glasnemu petju zadovoljni z nami. edino, kar sem pogresala, so bile kake delavnice in izmenjava idej med skupinami. gospa, ki naju je slikala, je torej držala obljubo.
|
|
|
Post by Clement Gojski on May 5, 2009 12:20:04 GMT 1
Ja, takega tabora ne bomo več kmalu obiskali, ker je bilo med 400 in 500 nastopajočih iz 10 držav, prešteli smo pa okoli 160 šotorov
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on May 5, 2009 12:28:16 GMT 1
Kaj ste pa jedli? Pa prav wcji so bili? Fancy . Tina, kaj si si kej kupila? Ja, delavnice bi bile gotovo dobra stvar, tako se folk dost poveze in spozna tudi, pa se naucis se kaj. Sem pa slisala, da bomo v goste dobili neko fajn izdelovalko kozarcev ;D.
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on May 5, 2009 12:30:18 GMT 1
Ja, takega tabora ne bomo več kmalu obiskali, ker je bilo med 400 in 500 nastopajočih iz 10 držav, prešteli smo pa okoli 160 šotorov Res dobro potem, da ste nas sli zastopat . To je ful frajersko, da smo bili edini Slovenci tam. Si nas bodo bolj zapomnili (predvsem pa vase lepe glasove:DD).
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on May 5, 2009 15:21:44 GMT 1
jedli smo razne kotel corbe, ta zadnja je bila najboljša, zelenjavna, seveda . jap, so bili kontejnerji z wc-ji s toplo vodo in ogrevanjem in skoz je bil wc papir! jaz sem si kupila ful lep noz s smetanasto belim koscenim rocajem z medeninastimi zakovicami in v usnjeni noznici. pa eno veliko snolo za pas za moj kos in 20 rozic za en bodoci pas. bomo jo dobili, ce ji bomo kmalu pisali in jo bo potegnila kaka nova oblika kozarca. gospa obvlada in lahko naredi, karkoli si zazelis, zraven dobis pa tudi dokumentacijo, od kod in od kdaj.
|
|
|
Post by Bwaze on May 11, 2009 16:15:09 GMT 1
|
|
|
Post by Clement Gojski on May 11, 2009 19:29:15 GMT 1
Dobre fotke so ti ratale!
|
|
|