|
Post by fridhoff on Dec 1, 2008 15:52:35 GMT 1
Pozdravljeni! Ime mi je Martin in sem iz Celovca in član srednjeveške skupine Soldknechte. Naša spletna stran: www.soldknechte.atKdor se čudi da znam slovensko naj bi vedel, da sem doraščal dvojezično in mati je iz Kočevja tako da mi sicer niso znani vsi strokovni izrazi slovenskega jezika, ampak ga toliko oblvadam, da se lehko brez težav pogovarjam. Že dolgo časa sem gledal če najdem tudi na slovenskem skupine ki se ukvrajajo s to tematiko. No in končno sem prispel na vašo lepo in dorbro urejeno spletno stran. Kar se čudim je dejstvo, da kot zgleda, je kar neki dost prireditev po slovenskih gradovih in mest. No, mogoče je ja možno da se mal bolj spletimo in se tudi mendar enkrat srečamo na eni ali drugi fešti! Ljubljana ja ni tako daleč oddaljena od Celovca! Lep pozdrav Fridhoff
|
|
|
Post by Clement Gojski on Dec 1, 2008 20:30:40 GMT 1
Lepo pozdravljen! V sloveniji se čez poletje odvija kar nekaj prireditev, boljših in slabših. Ponavadi na naši spletni strani objavimo datume vseh prireditev. Kar se tiče srečanja, bi nam bilo v veliko veselje, saj tudi mi iščemo nekoga, ki bolje pozna tujino. Sicer smo že sodelovali v avstriji, si pa želimo še več obiskov tujine, sploh tistih bolj avtentičnih prireditev. Dvomim, da bi srečanje uspelo še letos, brez problema pa se dogovorimo, pa tudi za nas celovec ni tako daleč Lp, Clement
|
|