|
Post by Pozdrav on Jun 15, 2008 15:54:33 GMT 1
Zdravo! Zovem se Djordje Pavlovic. Clan sam Druzine Svetog Teodora Stratilata u Beogradu. Nasao sam vas u potrazi za udruzenjima u nasoj blizini, a i secam se da ste prisustvovali Sviborovom turniru pre par godina. (mi nemamo veze sa njima, cisto da se zna ) Druzina postoji par godina, ali tek se formalno registrujemo sada, skupljali smo opremu (jos nismo ni to zavrsili, nikad kraja ) ali bar imamo solidne osnove sada. Za sada nas je malo, ali imamo mnogo lenjih simpatizera Nas sajt je jos u izradi, ali imamo forum www.stratilat.org pa ste dobrodosli. Bilo bi jako lepo da saradjujemo ubuduce.
|
|
|
Post by djordje on Jun 15, 2008 16:45:14 GMT 1
Izvinjavam se izgleda se nisam ulogovao dok sam pisao pa je ispalo od guest-a koji se zove pozdrav
|
|
|
Post by Caspar on Jun 15, 2008 22:36:59 GMT 1
Pozdravljen! Dobrodošel na forumu Zlatih Ostrog! Malo sem si ogledal vašo stran in forum (žal ne znam cirilice ). Veseli me, da se tako trudite z opremo (kakor mi . Mislim, da nihče od nas ni vedel, da v Srbiji obstaja resna reenactment skupina. Tudi sam upam, da bomo lahko kakorkoli sodelovali!
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Jun 16, 2008 23:01:27 GMT 1
pozdravljen na našem forumu! jaz sicer znam črkovat nekaj cirilice, tako da tu in tam celo vem, o čem pišete . lepo je videti, da se še kdo ukvarja s srednjim vekom na pravi način, ne samo zaradi šovbiznisa. upam, da se kdaj srečamo!
|
|
|
Post by re on Jun 22, 2008 21:44:43 GMT 1
E posto smo relativno blizu, jel bi vas zanimalo da navratite u avgustu? Organizovali bismo nesto malo u tvrdjavi Koznik (blizu grada Aleksandrovca). Nemamo para da vam platimo put, ali imacete obezbedjenu hranu. Mali Living History dogadjaj, sumnjam da bi dolazilo mnogo naroda, dakle za nase i vase uzivanje, ne za publiku. Ovo je samo ideja, vi kazite sta mislite. P.S morali biste svoj sator da ponesete, ako vam je laksi, moze i moderni
|
|
|
Post by djordje on Jun 22, 2008 21:45:45 GMT 1
izvinjavam se stvarno, opet ista greska
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Jun 23, 2008 14:52:57 GMT 1
hm, pa zašto ne? moramo malo razmisliti o naših urnikih, pa vam sporoèimo. srednjeveški šotor bi bil že fajn, samo ga je kar preveè, da bi ga lahko peljali s seboj na tako dolgo pot. manjka nam šleper .
|
|
|
Post by djordje on Jun 24, 2008 15:34:02 GMT 1
ok, javite kad razmislite, da se detaljno dogovorimo. shvatite ovo kao pravi poziv, ne samo ideju, bilo bi odlicno da dodjete.
|
|
|
Post by Djordje P on May 20, 2009 20:53:28 GMT 1
Pozdrav od Druzine Svetog Teodora Stratilata! Ove godine organizujemo living history dogadjaj u prvoj polovini avgusta. (bice ili prvi ili drugi vikend+ ponedeljak i utorak. 4 dana) Uskoro cemo znati tacan datum. Zelimo na polju ispod grad-tvrdjave koznik, da napravimo living history logor. Zeleli bismo da vas pozovemo, da dodjete, podelimo znanje, ukrstimo maceve, i druzimo Od nase druzine bice malo vise od 5 clanova, i muzicari iz ensambla Flauto Dolce. Pozivamo i jedno Bugarsko udruzenje, i jedno Cesko. Druzina se trenutno bavi 14. i 15. vekom, mozete videti slike na nasem sajtu, u galeriji. www.stratilat.orgMolimo da javite ako mozete, i u tom slucaju, koliko bi vas doslo, pa bi vas neko docekao u Beogradu, i sa vama krenuo u Aleksandrovac, odakle je desetak kilometara do tvrdjave. Pozdrav!
|
|
|
Post by Caspar on May 30, 2009 19:06:55 GMT 1
Pozdravljen!
Forum je zadnje čase precej mrtev, zato se opravičujem za pozen odgovor. Vse je stvar dogovora. Vprašanje je koliko ljudi iz našega društva ima v tem terminu čas. Če bo prišlo do dogovora vas vsekakor obvestimo, težko pa karkoli obljubim - čez poletje smo, tako kot vedno, precej zasedeni. Vsekakor pa hvala za povabilo!
Pozdrav v Srbijo!
|
|