|
Post by Bwaze on Nov 23, 2006 20:47:50 GMT 1
Do vznožja hudičevega gradiča vodi potka, nato je le nekaj metrov vzpona do platoja z ostankom zidu, pa še ta je navpičen samo na vrhu. Jaz brez opreme sicer ne bi lezel gor, ampak če bo pa vrv pri roki, pa ni nobene težave.
|
|
|
Post by Adalheidis on Nov 24, 2006 12:52:39 GMT 1
Od zadnjič se ne spomnim kakšnih rovov, pa smo jih iskali. Je samo malo "okence" više v steni. In ja, vrv vedno prav pride.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Nov 25, 2006 12:59:25 GMT 1
vèasih naj bi bila v steni vrata, ki pa so bila v 1. polovici 20C? (vir iz nedatiranega planinskega vestnika) že precej zasuta in se je moralo skoznja plaziti po štirih.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Dec 1, 2006 20:52:38 GMT 1
mojca zelo verjetno ne bo mogla na izlet 9. 12., ker ji po glavi hodijo firence (zdaj je univ. dipl. ing. kraj. arhit.! ), pa bi rada šla in je predlagala, èe bi se ga prestavilo na soboto, 16. decembra, ali nedeljo, 17. decembra (ker bomo v petek pozno prišli domov ).
|
|
|
Post by Ulrik Kranjski on Dec 7, 2006 12:43:26 GMT 1
mene ne moti, ce se podvig prestavi, kako je pa kaj z vremenom v soboto?
|
|
|
Post by Clement Gojski on Dec 7, 2006 13:22:25 GMT 1
Zdaj ne vem točno kako bo s tem izletom. Zdi se mi, da bo moral počakati do januarja. Nekaj smo že govorili o tem, pa mi je ušlo iz glave...
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Dec 7, 2006 14:35:47 GMT 1
ja, na jurrienovi poroki smo se že skoraj domenili, da ga prestavimo na naslednje leto (januar), ker so tile vikendi v decembru zelo na tesno in ima vsak vsak vikend nekaj. vem, da je tole prestavljanje že malo teèno, nas bo pa zato potem januarja veè šlo na izlet.
|
|
|
Post by Blasius Wolfenbach on Dec 7, 2006 16:41:38 GMT 1
Ja glede na vreme zadnje dni, ko je sicer mokro ampak zelo toplo, bi blo pomoje škoda prestavlat... upam da noben ne zameri da pametujem èeprav ne grem zraven
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Dec 8, 2006 10:52:09 GMT 1
seveda se lahko zmenite in greste na izlet ta vikend, druga skupinica bo šla pa potem drugo leto (tu bom tudi jaz, ker me ni ta vikend).
|
|
|
Post by Ulrik Kranjski on Dec 8, 2006 16:37:39 GMT 1
hm, a pol jutri je izlet al se prestavi na enkrat januarja?
|
|
|
Post by Clement Gojski on Dec 8, 2006 20:42:16 GMT 1
Se prestavi, ker nihče nima časa.
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Dec 8, 2006 20:43:57 GMT 1
po moje ne, ker tisti, ki hodimo na izlete in se pogosteje vidimo (predavanja pa to), smo se nekako domenili, da bomo šli enkrat drugiè. pa zgleda, da to drži, ker ni nihèe niè pripomnil.
|
|
|
Post by Clement Gojski on Jan 5, 2007 18:19:20 GMT 1
No, rekli smo da prestavimo na drugo leto in sedaj je januar. Kdaj torej gremo? Prvi teden študentskih počitnic(izpitnega obdobja )?
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Jan 5, 2007 19:00:03 GMT 1
ja, lahko, saj je samo en dan, pa malo rekreacije med izpiti tudi ne škodi . po dosedanjem planu sem jaz v ljubljani do 24. januarja, potem me pa vsaj do 31. januarja ni. ker ni predavanj, ni potrebe, da se omejimo ravno na vikend.
|
|
|
Post by Clement Gojski on Jan 17, 2007 19:57:48 GMT 1
Odločeno je!
Na izlet gremo to soboto, 19.1. !
Najprej se bomo povzpeli na Ajdno, nato pa gremo še na grad Kamen.
Kogar veseli iti zraven naj mi to sporoči najkasneje v petek, da bom vedel urediti glede prevoza. Vreme nam je naklonjeno, zato le pogumno!
|
|