|
Post by Blasius Wolfenbach on Oct 9, 2007 15:59:17 GMT 1
No ko je že ravno ta tema tu (na sreèo sem pogledal èe kaj takega že obstaja preden sm šel odpirat nov topic ) bom še jaz dodal oglas... Prodam dele za samostrel... gre za kovinski lok (90 funtini), tetivo, kolešèek za sprožilo, sprožilni mehanizem in železni deli za pritrditev loka, vse so naredili ljudje ki se s tem ukvarjajo (ne jaz ) in sicer so to tisti deli ki smo jih nekaj èasa nazaj skupaj naorèili nekateri èlani drušèine. Sestavni deli so pravi in namenjeni za uporabo, ne okrasni, vse skupaj pa je vredno okol 90 eurov oz. po dogovoru. Slike trenutno še nimam jo bom pa dodal kasneje, èe koga zanima in želi veè informacij naj mi piše na blasius_wolfenbachi@yahoo.com ali me kontaktira na 041-438-204. Deli so takorekoè nedotaknjeni, vse kar je potrebno storiti je izdelati leseno ''osnovo'' in vse skupaj sestaviti. Kupcu bom poslal tud linke do strani izdelovalca kjer so tud naèrti za vse skupaj. Lp, Blasius
|
|
|
Post by Orescek on Nov 10, 2007 9:17:36 GMT 1
Prodam: Srednjeveško obleko, katera se sestoji iz: - Leve in Desne hlačnice. - Spodnjega dela. - Srajca(bombaž + saten) - Gosposka obleka(s kratkimi rokavi) -> obroba iz prave kože - Tunika Veličina obleke je približno L - XL sešita je po zgodovinskih virih in ne vsebuje nič sintetičnega. Prodam samo v kompletu. in pa prodam pas in torbico: - Pas je dolg cca. 110 cm, je usnjen oblečen v rdeče bago(podobno plišu) - Torbica je delno oblečena z istim blagom. Srajca: Hlače: Pas:
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Nov 12, 2007 16:46:31 GMT 1
si boš naredil èisto novo opremo?
|
|
|
Post by Orescek on Nov 13, 2007 15:07:24 GMT 1
Nevem še. Verjetno bo stara še aktualna dokler se ta ne proda.
|
|
|
Post by Romualdo Cadena de Lobo on Dec 16, 2007 19:58:12 GMT 1
Dejan, meè pod zaporedno štev. 3 v tvojem prvem oglasu- je še na voljo in se da pogledati?
Nekaj vas veè ne trenira. Obstaja možnost, da svojo opremo in orožje prodate tistim, ki pa trenirajo?
|
|
|
Post by Orescek on Dec 16, 2007 20:51:07 GMT 1
Žal ne. Je šel prvi. Pravzaprav so že vsi dobili novega lastnika. Prvega še imam, vendar ga kupec kmalu prevzame.
|
|
|
Post by Orescek on Dec 26, 2007 10:31:57 GMT 1
Prodam Karte(mam 2 paketka, kot na sliki): Karte so nove in nerabljene. Velike so 7x4,5 cm. So ročno narejene s pomočjo lesoreza(iz 15-tega stoletja). Zdraven je priložen usnjen etui. Še malo bolj od blizu:
|
|
|
Post by Orescek on Feb 9, 2008 13:53:24 GMT 1
Obleko katero prodajam dajem na dražbo: Izklicna cena je 160 Euvrov(Mislim da je dovolj nizka za štart ).
|
|
|
Post by Adalheidis on Jun 30, 2008 16:55:53 GMT 1
Zdravo, moj brat Luka prodaja naslednje srednjeveške stvari: zapestnice, iz Češke, usnje z vtisnjenim vzorcem, 15 eur obe skup sekira, slovenska izdelava, dolžina 120 cm, širina rezila 30cm, cena 40 eur škornji, Štajnarjevi, črni, številka 45, cena 100 eur sulica (pike), slovenska izdelava, dolžina 220 cm, od tega 40 cm nastavka, cena 50 eur
|
|
|
Post by Bwaze on Jun 30, 2008 19:10:35 GMT 1
Ene cene so mogoče mal čudne (Štajnerjevi škornji na primer).
|
|
|
Post by Clement Gojski on Aug 23, 2008 18:45:01 GMT 1
KUPUJEM, IŠČEM lan za šotor. Če ima kdo idejo, kje bi dobil primeren lan, dobi za pivo. Rabim pa gosto tkano 100% laneno platno, gramature vsaj 700g. Če se da nebarvano, belo bo pa tudi vredu. Prosim za pomoč!
|
|
|
Post by Bwaze on Aug 24, 2008 17:49:41 GMT 1
|
|
|
Post by Clement Gojski on Aug 24, 2008 18:14:28 GMT 1
Hvala blaž. Blago tentoriuma je dejansko 700g na kvadrat! Sam noče povedat kje ga kupuje Mislim da trenutno itak ne bo finančnih sredstev, da bi tole izpeljal. Drugače je pa po vseh izračunih še najceneje, če si naročim že izdelan šotor...
|
|
|
Post by Orescek on Sept 13, 2008 8:07:19 GMT 1
Prodajam(Vse novo in nerabljeno): Tri osebne nožičke: Ročaj nožev: les(rjav), rogovina(črn) in kost(bel). Cena 45 Evrov. Nožnica(usnjena) je vključena v ceno Prodam tudi: Zaponke za pas. Cena 1,5 Evra po komadu (trenutno 16 na zalogi) Možnen prevzem v Ljubljani oz. po dogovoru.
|
|
|
Post by Clement Gojski on Sept 13, 2008 8:14:37 GMT 1
A se samo tko vidi, a sta res dva noža narejena z votlimi kovicami? Ali imajo pointi tudi luknjico, da se jih da prišit na vrvico?
|
|