|
Post by Clement Gojski on Nov 7, 2007 20:02:13 GMT 1
Kar precej časa že govorimo o društvenih majicah, zdaj pa je končno prišel čas zanje. Tisti, ki ste bili zadnje čase kaj aktivni, ste majice že videli, za vse tiste, ki pa jih niste, naj povem, da bomo imeli navaden Tshirt, za dekleta pa malo bolj oprijete majčke, vse v rdeči barvi in z blagom vsaj 200g/m2. Vezlo se bo z zlato nitjo. Na sprednji strani bo logo društva, na zadnji strani pa geslo društva: Za konkretno ponudbo še čakam, tako da bom kasneje napisal še kaj o ceni. Dogovorili smo se, da program za vezenje plača Društvo, vezeno majico pa vsak član sam, v kolikor jo bo želel. Če bo šlo vse po načrtih, bi lahko majice začeli vesti že čez kak teden. Prosim vas, da razmislite, koliko majic bi kdo vzel in katero velikost. Če ima kdo kakšno pripombo, je zdaj še zadnji čas, da pove kaj ga muči
|
|
|
Post by Clement Gojski on Nov 8, 2007 10:58:13 GMT 1
Cene bi bile približno take: -ženska majica lady fit barva 40 230g, 5% elastana telirana =4,80 eur/kos -moška majica super premium 205g barva 40 02,80 eur/kos -vezenje logotipa 8cm =1,00 eur/kos -vezenje logotipa cca 18cm = 4,00 eur/kos cene so brez ddv-ja! Cena zadnjega logota je precej visoka Cena moške bi prišla 9,5€ ženske pa 11,8€ Kaj mislite?
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Nov 8, 2007 15:17:13 GMT 1
meni se sicer v primerjavi z navadnimi majicami v trgovinah cena z obema logotoma ne zdi previsoka. je pa res, da smo racunali na pol manjso ceno pri drugem logotu (ki je sicer 18cm dolg in zato porabi veliko sukanca). tako da se lahko dogovorimo, da drugi logo zmanjsamo in ga damo npr. na rokav., ce se vam cena zdi previsoka.
|
|
|
Post by mojca on Nov 8, 2007 16:47:36 GMT 1
oj!
ko je bil ze ravno link v mejlu...
meni se cena ne zdi previsoka, razen seveda, ce bi kdo mel vec majic. pa tudi tako.. bi dala prednost visji ceni in logotu na hrbtu. je boljse kot na rokavu.
lp m.
|
|
|
Post by Clement Gojski on Nov 8, 2007 18:21:39 GMT 1
Tudi jaz sem za to, da logo ostane v omenjeni velikosti na hrbtu. Mislim, da si bom lahko privoščil kupiti 2 ali 3 majice, tako zelo drago pa spet ne pride...
|
|
|
Post by Martin zu Stein on Nov 8, 2007 21:07:04 GMT 1
Morda lahko se preveris, koliko bi stal sitotisk logota na hrbtu. Mogoce bo ceneje, ker je le precej flehe.
|
|
|
Post by Clement Gojski on Nov 8, 2007 23:12:30 GMT 1
1 mesec nazaj sem delal sitotisk za službo in ti povem, da je za manjše količine (pod 100), tako kot je pri nas, sititisk precej dražji kot vezenje. Tukaj nas program za spredaj in zadaj pride okoli 60 eur, sitotisk pa pride okoli 150 eur za en logo!
|
|
|
Post by Martin zu Stein on Nov 9, 2007 8:34:13 GMT 1
Morda se lahko pozanimaš še za termotisk, ki se prav tako uporablja za manjše naklade. Ne vem pa kakšna je cena, zadeva je kar draga, vendar bi bila morda ugodnejša od vezenja. Težava je morda dokaj komplicirana forma, ta tehnika namreè ne omogoèa ravno kakšnih hudih detajlov.
|
|
|
Post by Clement Gojski on Nov 9, 2007 21:51:04 GMT 1
Bedno bi zgledalo na eni strani vezenje, na eni tisk. Smo se že odločili, da bomo vezli. Vse kar lahko še naredimo je, da vezemo samo sprednji logo, zadnjega pa ne
|
|
|
Post by Martin zu Stein on Nov 10, 2007 7:56:57 GMT 1
Itak se vsako majico naredi posebej? Torej lahko ima lahko vsak logo tam, kjer ga želi. Èe kdo hoèe imeti vezen logo na hrbtu in je zato pripravljen plaèati, potem pa naj.
Meni sicer osebno vezenje že v štartu ni zelo všeè.
|
|
|
Post by Adalheidis on Nov 11, 2007 13:15:49 GMT 1
men je pa vezenje lepo. a barva bo taka grda opečna rdeča al bo vinska ali bordo rdeča?
|
|
|
Post by Clement Gojski on Nov 11, 2007 13:37:33 GMT 1
Dve slabi slikci: Barva bo taka ( to je največji kvadratek, ki ga lahko dobim): To pa je majica za dekleta (slikana z mobitelom):
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Nov 12, 2007 16:15:29 GMT 1
v resnici je barva veliko lepša od te na sliki. ni opeènato rdeèa, ampak bolj živahno rdeèa, je pa tudi opeènato rdeèa lepa .
|
|
Ulrika Kamnogoriška
Peer de royaume
In bolj kot pesem ali cvet me potolazi zimski mraz.
|
Post by Ulrika Kamnogoriška on Nov 12, 2007 17:51:23 GMT 1
Res da mal pozno, bo pa pac samo mnenje. Ta teden se nism mela casa oglasit ker sm al pakirala al pa bla odsotna.
Men se majice zdijo drage. Od kod pa 11,8? majica + oba našitka = 9,8. Kaj so pa še ostali stroški?
|
|
|
Post by Clement Gojski on Nov 12, 2007 19:20:31 GMT 1
Vse cene so brez DDV! Zato razlika v tvojem izračunu.
|
|