|
Post by Clement Gojski on Aug 17, 2006 9:52:33 GMT 1
Pozdravljeni!!
Že precej casa se menimo za srednjeveški tabor, zdaj pa je cas da to konèno speljemo. PRVI, POISKUSNI TABOR na Gojzdu bo od petka 22.9 zvecer, do nedelje(24.9). Do takrat bo narejen že novi šotor in ga bomo lahko stestirali. Vabim vas na prijetno druženje.
Vsi zainteresirani se javite do 10.septembra, da nabavimo hrano in pijaco. Na taboru se bo pobralo prispevke za hrano. Ce ima kdo kako vprašanje naj me poklice.
V primeru slabega vremena se tabor prestavi za 14 dni!!!!!
lp
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Aug 19, 2006 13:38:54 GMT 1
kullll! jst pridem. razen èe padajo v prekmurju dolge prekle in nas ne spustijo èez muro.
|
|
|
Post by Clement Gojski on Sept 1, 2006 12:11:28 GMT 1
Za tabor nas je sedaj prijavljenih že 7 (+1)!!! Torbar je do takrat obljubil šotor, pa tudi boben bo že dokonèan. Ker je veliko tistih, ki so se prijavili izrazilo željo, da si vsak naredi/dokonca plašc, bomo v soboto šivali - prostovoljno seveda. Ce se komu ne da, bo lahko lupil cebulo za kosilo :-)
Ker je to prvi, poskusni tabor vabim vse, tudi tiste clane, ki nimate srednjeveških oblek, da se pridružite. Saj lahko pridete samo za en dan, ce vam ne diši spanje v šotoru.
|
|
|
Post by Blasius Wolfenbach on Sept 1, 2006 14:09:32 GMT 1
Jedilnik je v pripravi! Objavlen bo v nedeljo!
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Sept 3, 2006 20:53:55 GMT 1
plašè je dobra ideja, že kar malo dolgo èasa meèkam z njegovim dokonèanjem (kaj moreš, èe je pa toliko drugih stvari za naredit ). a to nedeljo? pa blasius je rekel, da on pod nobenim pogojem noèe, da mu kdo lupi èebulo, torej ostane èesen.
|
|
|
Post by Blasius Wolfenbach on Sept 4, 2006 17:33:27 GMT 1
Veèerja petek: Èebulna juha s sirom in popeèenim kruhom. Kosilo sobota: Pirini cmoki s kislo smetano in bedrcami (buèke za vegije). Veèerja sobota: Pirovska juha. Zajtrki: Kruh, veè vrst sira, morda klobasa (hladna hrana). Pridržujem si pravico do spremembe jedilnika brez predhodnega opozorila Pa da, čebulo lahko lupite, samo seklalj jo bom sam (česen vam prepustim).
|
|
|
Post by Clement Gojski on Sept 9, 2006 13:32:52 GMT 1
Zaradi prireditve v Škofji Loki je srednjeveški tabor prestavljen za 14 dni. Tabor se bo sedaj pričel v petek, 6.oktobra in trajal do nedelje 8.oktobra.
Upajmo da bomo imeli lepo vreme!!!
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Sept 9, 2006 18:53:07 GMT 1
oo, kok lepo, blasius, da si mislil na nas vegije. sej bo tut kako jabolèko kje, ane, èe nam bo sluèajno èez dan malo krulilo? moèno moèno upam, da bo lepo vreme za ta vikend. pa da bo moja nova oblekca že fertik!
|
|
|
Post by Clement Gojski on Sept 11, 2006 20:05:50 GMT 1
Jabolka bodo . Zanesljivi viri mi pravijo, da bo oblekca nared do tabora
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Sept 13, 2006 11:15:36 GMT 1
Jabolka bodo . Zanesljivi viri mi pravijo, da bo oblekca nared do tabora ooooo
|
|
|
Post by Clement Gojski on Sept 14, 2006 14:30:03 GMT 1
Morda bi lahko dekleta napekla kako srednjeveško pecivo za na tabor...
|
|
|
Post by Tinka z Gradišèa on Sept 14, 2006 16:59:55 GMT 1
mrbit, mrbit. recept?
|
|
|
Post by Clement Gojski on Sept 14, 2006 17:06:17 GMT 1
Recept lahko dobiš, da je le interes....
Sem gledal Santonina, pa mi je všeč njegovo Najbolj krhko sladko pecivo.
|
|
|
Post by Adalheidis on Sept 15, 2006 18:35:06 GMT 1
A rabimo oblekce? A nie bo to v hiši? Potem rabimo tudi šotore in vse ostale življenjsko pomembne zadeve?
|
|
|
Post by Clement Gojski on Sept 15, 2006 18:51:20 GMT 1
Ne bomo v hiši ampak bomo postavili šotore. Oblekco bi bilo fino da imaš, nihče pa te ne bo preveč grdo gledal, če je ne poš imela ali pa če boš čez njo še en pulover oblekla. Ker je to prvi tabor, smo rekli da so dovoljene vse zadeve, tudi spalke in ostali pripomočki - moramo skrbeti za to, da se nihče ne prehladi.
Edina stvar, ki nas še lahko zaje.... je vreme.
|
|